ΠΑΟΚ

Καλαφατάκης: "Αξιόλογη η Καβάλα"

Καλαφατάκης: "Αξιόλογη η Καβάλα"
Καλαφατάκης

Στην απουσία του Χαρίση στάθηκε ο Καλαφατάκης που υπολογίζει πολύ τη νεοφώτιστη Καβάλα

" Το πρόβλημα που προέκυψε με το Χαρίση είναι σημαντικό γιατί και έμπειρος παίκτης είναι και πολλά μπορεί να δώσει στην ομάδα, αλλά και σε μία στιγμή που ήταν πολύ ανεβασμένος ήρθε ο τραυματισμός του", τόνισε αρχικά ο Καλαφατάκης με τον 32χρονο έμπειρο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ να εγχειρίστηκε με επιτυχία το πρωί από τον Κώστα Σαμαρά στον αριστερό του αγκώνα. Όσο για το διάστημα της απουσία του όπως είναι γνωστό υπολογίζεται στο δίμηνο.

Εν συνεχεία ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Χαρίση είπε πως: " Συμβαίνουν όμως αυτά, είμαστε αναγκασμένοι με αυτά τα προβλήματα να λειτουργήσουμε και να το ξεπεράσουμε εκ των ενόντων, με την βοήθεια και την προσπάθεια όλων των υπολοίπων παικτών της ομάδας. Θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε λίγο τα πλάνα μας, αλλά είναι θετικό ότι και ο Μουλαομέροβιτς ανεβαίνει και ο Καυκής είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ και ο Δεμερτζής έδωσε στην ομάδα αυτό που έπρεπε στο χρόνο που χρησιμοποιήθηκε".

Αναφερόμενος στην Καβάλα ο "Καλάφας" τόνισε ότι: " Η Καβάλα είναι μία ομάδα αξιόλογη, που έχει ξένους με ποιότητα και μαζί με τους Έλληνες που διαθέτει είναι ένα σύνολο πολύ υπολογίσιμο. Σε σχέση με τις άλλες ομάδες που είναι στην ίδια θέση, η Καβάλα έχει καλύτερο ρόστερ. Έχουν καλά κορμιά, μπορούν να τρέξουν, έχουν ενθουσιασμό, παίζουν σε γεμάτο γήπεδο, έκαναν τρεις νίκες κι αυτό είναι σημαντικό για αυτούς.

""Λένε ότι το γεγονός πως παίζουν συνέχεια το τελευταίο διάστημα θα τους έχει κουράσει. Εγώ θα έλεγα ότι αυτό τους βοηθά να βρουν έναν καλύτερο ρυθμό, αλλά είναι στο χέρι μας να επιβάλλουμε στο παιχνίδι το ρυθμό που εμείς θέλουμε. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι και υπομονή για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη

".

Κατά τα άλλα αύριο στο κλειστό της Καλαμίτσας στην Καβάλα ο ΠΑΟΚ στον δρόμο για την τρίτη συνεχόμενη νίκη με τον Καλαφατάκη στον πάγκο του θα έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων του.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ