ΠΑΟΚ

Καλαφατάκης: "Για το καλύτερο"

Καλαφατάκης: "Για το καλύτερο"
Τομάσεβιτς

Χωρίς τους Κ΄Ζελ Ουέσον και Δημήτρη Μαρμαρινό αναχώρησε η αποστολή για την Αθήνα και το ματς με τον ΠΑΟ

Οι δύο παίκτες είχαν ουσιαστικά αποκλειστεί από την αποστολή του ΠΑΟΚ με απόφαση του Γιώργου Καλαφατάκη από την Τετάρτη το απόγευμα μετά το μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση της ομάδας. Έλληνας σέντερ μάλιστα απολογήθηκε χθες το βράδυ ζητώντας μεταξύ άλλων συγνώμη για την συμπεριφορά του. Όσο για τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ είναι προγραμματισμένο να πράξει κάτι ανάλογο την Δευτέρα.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογα με το πώς θα κυλήσει η απολογία του θα εξαρτηθεί ακόμα και το μέλλον του στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μείνει κενή η μία από τις δύο θέσεις των ξένων του ΠΑΟΚ με τον πρώην Αμερικανό της λιθουανικής Λιετούβος Ρίτας Τζάκσον Βρόμαν να έχει ήδη προταθεί και να εξετάζεται από τον "Καλάφα". Κατά τα άλλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι πολύ πιθανό να είναι και το τελευταίο του Ντέγιαν Τομάσεβιτς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά ακόμα και της πλούσιας μπασκετικής του καριέρας.

Για το αυριανό ραντεβού με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Καλαφατάκης, στις δηλώσεις του τόνισε πως: " Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα με όλα αυτά που συνέβησαν. Είχαμε και αρκετά προβλήματα στις προπονήσεις με πολλές απουσίες και ουσιαστικά δεν καταφέραμε να κάνουμε την προετοιμασία μας όπως θα την θέλαμε".

Με τον "Καλάφα" να έγινε πιο συγκεκριμένος λέγοντας πως: " Ο Γκρέγκορι για παράδειγμα μόλις την Πέμπτη έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενώ και η περίπτωση του Ντιαρά μας προβληματίζει" και συνέχισε: " Ουσιαστικά μέχρι την τελευταία στιγμή είχαμε κάποια πράγματα που δυσκόλεψαν αρκετά την προετοιμασία μας".

" Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ δυνατή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός αντίπαλος, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εμείς οφείλουμε να πάμε στο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν κι αυτό θα κάνουμε. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, ελπίζω ότι θα δείξουμε τα σημεία όπου έχει βελτιωθεί το παιχνίδι μας και σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Τομάσεβιτς: " Μία ιδιαίτερη στιγμή"
Το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μπορεί να είναι το τελευταίο του Ντέγιαν Τομάσεβιτς με την φανέλα του "Δικεφαλου" ή ακόμα και της πλούσιας μπασκετικής του καριέρας ωστόσο θα αποτελέσει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του παρκέ.

Αυτό γιατί ο 35χρονος Σέρβος σέντερ έχει αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν – μέχρι το καλοκαίρι - και στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Τομάσεβιτς σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μίλησε και για τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα αγωνιστεί απέναντι στην προηγούμενή του ομάδα.

" Κάθε φορά που παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι ιδιαίτερη στιγμή και τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Πέρασα τρία πολύ σημαντικά χρόνια στον Παναθηναϊκό, με πολλούς τίτλους και πολλά σημαντικά παιχνίδια σε αυτό το διάστημα. Πέρασα πολύ καλά κι έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι επαγγελματίας και αυτό που θα κάνω είναι να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ", είπε αρχικά ο Τομάσεβιτς, που αναφερόμενος στο… συναισθηματικό μέρος του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τον ίδιο και σχολιάζοντας το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, τόνισε ότι: " Γνωρίζω τους περισσότερους στον Παναθηναϊκό, τους παίκτες, τους προπονητές και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν να δώσουν το 100% για να ικανοποιήσουν και τους φιλάθλους που θα είναι στο γήπεδο, σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς και πριν από τη διακοπή".

" Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά ελπίζω ότι όλοι μας θα παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι περάσαμε μία πολύ περίεργη εβδομάδα, με πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και με αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη (σ.σ. Μαρμαρινό) και τον Κ΄Ζελ (σ.σ. Ουέσον). Θα μας λείψουν, αλλά όλοι μας οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση του προπονητή και της ομάδας και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και σε αυτό το παιχνίδι".















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ