EUROLEAGUE

Καλαϊτζής: "Αγώνας πρόκληση"

Καλαϊτζής: "Αγώνας πρόκληση"
Xέρμπερτ

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει για την αντικατάσταση του Καστλ, ο Χέρμπερτ. "Είμαστε έτοιμοι", είπε για το παιχνίδι με την Ολίμπια

Η ιταλική ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι "καταδικασμένη", όσον αφορά στις πιθανότητες πρόκρισης, κάτι που κάνει την αποστολή των "κιτρίνων", πιο εύκολη, παρά το γεγονός ότι στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων η ελληνική ομάδα, είχε ηττηθεί μέσα στο "Αλεξάνδρειο".
Το δίλημα που "ταλανίζει" τον Γκόρντον Χέρμπερτ, είναι η χρησιμοποίηση ή όχι, του Τέρελ Καστλ, που με τις καλές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι προβληματίζει τον Καναδό τεχνικό, όσον αφορά στην πολυσυζητημένη αντικατάστασή του, με τον ήδη παίκτη του Άρη και Σκοπιανό, Ντάριους Ουάσινγκτον.

" Οι παίκτες μέσα από την προπόνηση το απόγευμα θα μου δείξουν το... δρόμο για το ποιοι θα υπολογιστούν ενόψει του αγώνα με την Ολίμπια", είπε αρχικά ο κόουτς του Άρη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αρχηγό της ομάδας: " Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον κύριο Δαμιανίδη για το θέμα. Ο Τερέλ παίζει καλά τελευταία, προσφέροντας σε άμυνα και επίθεση, αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Πρέπει να δούμε πως μπορεί να λειτουργήσει επί της παρούσης και ο Ουάσιγκτον για να αποφασίσουμε. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αυτήν τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι στο Μιλάνο".

Αναφερόμενος στον αγωνιστικό τομέα, τόνισε: " Είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση για τον αγώνα με την Ολίμπια. Προσπαθήσαμε πολύ να κερδίσουμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Λιέτουβος Ρίτας, δεν τα καταφέραμε, δείξαμε, όμως, με το Αιγάλεω πως ξεπεράσαμε το αρνητικό αποτέλεσμα με τους Λιθουανούς. Μαθαίνεις πολλά μέσα από τα λάθη και τις ήττες και εμείς διδαχτήκαμε αρκετά από το συγκεκριμένο αγώνα. Η Ολίμπια μπορεί να είναι εκτός στόχου, αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως δεν θα παλέψει για τη νίκη".

Καλαϊτζής: " Πρόκληση ο αγώνας"
Για το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, μίλησε και ο καλύτερος παίκτης του Άρη, στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τη Λιέτουβος, Γιώργος Καλαϊτζής.

" Είναι πρόκληση ο αγώνας. Η νίκη αφενός θα εξασφαλίσει βαθμολογικά την παρουσία μας στο Top-16 και αφετέρου θα μας ενισχύσει ψυχολογικά για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Μια αδιάφορη ομάδα πάντα είναι επικίνδυνη. Η Ολίμπια διαθέτει καλό σύνολο και το σύνολο των νικών και ηττών της δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αξίας της".

Ράιτ: " Δεν επηρεαστήκαμε"
Την ετοιμότητα του Άρη, για να πάρει τη νίκη επί της Ολίμπια, στο Μιλάνο, επισήμανε ο Αμερικανός άσος της ομάδας, Μπρέισι Ράιτ.

" Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε για να σφραγίσουμε την παρουσία μας στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα, γεγονός που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει την περασμένη εβδομάδα με την Λιέτουβορς Ρίτας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν μας επηρέασε αυτό το αποτέλεσμα και το δείξαμε δύο μέρες αργότερα κερδίζοντας το Αιγάλεω".

" Αν χρειαστεί να πάρω το τελευταίο σουτ στο Μιλάνο για να κερδίσουμε θα το κάνω. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με θετικό τρόπο. Χρειαζόμασταν χρόνο στην αρχή για να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Θεωρώ πως θα βοηθήσουν και τα δύο νέα παιδιά (σ.σ. Ουάσιγκτον, Μπόισα) που ήρθαν".

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Ο Άρης ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/01) και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής της Α1.

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Στόχος των "κίτρινων" δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να την βοηθήσετε να φτάσει στην όγδοη συνεχόμενη νίκη της στο Πρωτάθλημα. Στο ιστορικό Αλεξάνδρειο δεν θα πρέπει να υπάρχει ούτε μια θέση κενή και μέσα σε κόσμια πλαίσια οδηγήστε τους παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ σε μια ακόμη επιτυχία".

Οι τιμές των εισιτηρίων
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους καθημερινά από τα γραφεία του Άρη (τηλ. 2310 265-600) από τις 09:00 μέχρι και τις 18:00, τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα".
































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ