EUROLEAGUE

Καλαϊτζής: "Έχουμε ακόμα ελπίδες"

Καλαϊτζής: "Έχουμε ακόμα ελπίδες"
Προπόνηση

Παιχνίδι "ζωής ή θανάτου", χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Ταού, ο προπονητής του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ

" H Tαού είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Μετά τις ήττες μας στα δύο πρώτα παιχνίδια για το Top-16, ο αγώνας που ακολουθεί θεωρείται παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τον Άρη. Παρόλα αυτά, εμείς δεν αισθανόμαστε πίεση. Μόλις νικήσαμε τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο, τελειώνοντας ένα αρνητικό σερί, δείχνοντας έτσι ότι λειτουργεί και πάλι το ομαδικό πνεύμα μας", είπε ο Καναδός κόουτς, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι η ομάδα του έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης: " Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, αν νικήσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια μας. Πρέπει, όμως, να τα κοιτάξουμε ένα-ένα και τώρα πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε στην Ταού. Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα είναι κοντά στους παίκτες και θα γιορτάσουμε την πρώτη νίκη μας στο Τop-16".

Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής της νίκης επί του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καλαϊτζής, έπλεξε το εγκώμιο της προσεχούς αντιπάλου των "κιτρίνων", αλλά τόνισε ότι με νίκη οι ελπίδες για την πρόκριση στα πλεί οφ θα αυξηθούν.

" Η Ταού σίγουρα συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις καλύτερες και πιο σκληρές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Είναι σπουδαία η πρόκληση για μας, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την Κυριακή. Για να είμαι ειλικρινής, όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για μάχη σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού, ώστε να πάρουμε αυτή τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα όπως η Ταού".

"Είναι πολύ σκληροί στην άμυνα και τρέχουν στο γήπεδο στην επίθεση πολύ καλά, εκτελώντας κατά γράμμα τα συστήματά τους. Αναμφίβολα εμείς έχουμε ακόμα ελπίδες να προκριθούμε στα πλέι οφ, ειδικά αν νικήσουμε την Ταού στην έδρα μας, σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο

".

Τσαλδάρης: " Να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης"

Το εγκώμιο της Ταού έπλεξε ο Δημήτρης Τσαλδάρης, που τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα από ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

" Θα είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Η Ταού είναι μία σπουδαία ομάδα, με νοοτροπία νικητή που ξέρει τι θέλει και πως να το παίρνει. Έχει δύο νίκες και θα έρθει με σκοπό να κερδίσει και μας, ώστε να γίνει φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου".

" Έμείς μετά την κακή αγωνιστική κατάστασή μας τον τελευταίο καιρό, στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό δείξαμε τον καλό μας εαυτό και καλούμαστε να κρατήσουμε τις ελπίδες ζωντανές. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε στην επόμενη φάση, ειδικά όταν έχεις χάσει μέσα στην έδρα σου, αλλα δεν πιστεύουμε ότι έχει τελειώσει κάτι".

" Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα προσωπο καλύτερο από ότι αυτό με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει και πάλι να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος".













TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ