ΑΡΗΣ

Καλαϊτζής:"Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι"

Καλαϊτζής:"Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι"
Καλαϊτζής

Με στόχο να αποχαιρετήσει νικηφόρα το 2007 αναχώρησε για την Ρόδο η αποστολή του Άρη

Το σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ φιλοδοξεί να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το επιτυχημένο σερί τους.
Η αποστολή του Άρη βέβαια μόνο εύκολη δεν πρόκειται να είναι, μια και ο Κολοσσός είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο και αξιόμαχο σύνολο όπως παραδέχθηκε και ο Γιώργος Καλαϊτζής σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ όπου επισήμανε ότι: " Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολη είναι κάθε μια αναμέτρηση εκτός έδρας.

Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός που διαθέτει μια δυνατή έδρα αλλά επιδίωξη μας είναι να κερδίσουμε για να διατηρηθούμε ψηλά στην βαθμολογία και να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι "κίτρινοι" αποδεικνύουν περίτρανα στο παρκέ ότι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Τι λέει όμως για αυτό και ο έμπειρος πλέι μέικερ; " Φαίνεται ότι στα τελευταία παιχνίδια είμαστε καλύτεροι και πιο σοβαροί τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε και ενόψει της συνέχειας".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ συμπληρώνει: " Στην αρχή της σαιζόν δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά. Αν και κερδίζαμε, εντούτοις δεν παίζαμε τόσο καλό μπάσκετ.

Παραμείναμε όμως συγκεντρωμένοι, συνεχίσαμε να δουλεύουμε και οι παίκτες διατήρησαν μια σωστή στάση, με αποτέλεσμα να γίνουμε ένα καλό γκρουπ. Βοήθησε επίσης πολύ και η συμμετοχή του Ρεισόν Τέρι στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Όχι μόνο τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Πλέον έχουμε το ίδιο γκρουπ παικτών για όλους τους αγώνες και δεν χρειάζεται να αλλάζουμε τους ρόλους σε κάθε παιχνίδι, όπως κάναμε μέχρι πριν λίγο καιρό. Αυτό μας βοήθησε να αποκτήσουμε έναν ρυθμό και να παίζουμε καλύτερα ως ομάδα.

Επιδίωξη μας είναι να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό. Σημασία εξάλλου δεν έχει που ήσουν ή που βρίσκεσαι, αλλά το που πηγαίνεις…".

Η προετοιμασία του Άρη εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Αλεξάνδρειο με μια δίωρη προπόνηση στην οποία μετείχαν όλοι οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ συμπεριλαμβανομένων του Τζερεμάϊα Μάσεϊ που επέστρεψε χθες το βράδυ από τα Σκόπια έχοντας την αθλητική βίζα στην κατοχή, αλλά και του Σπύρου Παντελιάδη.

Η κατάσταση της υγείας του έμπειρου πόιντ γκάρντ (θλάση στην γάμπα) παρουσιάζει συνεχή βελτίωση, παρόλα αυτά όμως δεν είναι ακόμη έτοιμος για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Δημήτρης Καραδολάμης, ενώ οι υπόλοιποι που θα ταξιδέψουν για την Ρόδο είναι οι Κάστλ, Τέρι, Σεραπίνας, Ράϊτ, Καλαϊτζής, Ηλιάδης, Μότολα, Μάσεϊ, Αγαδάκος και Τσαλδάρης.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ