ΑΡΗΣ

Καλαϊτζής: "Με απαιτούμενη συγκέντρωση"

Καλαϊτζής: "Με απαιτούμενη συγκέντρωση"
Καλαϊτζής

Μια μέρα μετά την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα στο «στρατόπεδο» του Άρη έπιασαν και πάλι δουλειά

Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο Γιάννης Γιαννούλης που μετά από αρκετές μέρες απουσίας λόγω τραυματισμού, είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου στο παιχνίδι της πρεμιέρας για την Ευρωλίγκα στο Αλεξάνδρειο με την Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Ο Καρδιτσιώτης δυναμικός φόργουορντ ακολουθεί πλέον ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος σε αγωνιστική δράση κάτι που αναμένεται να συμβεί σε δέκα μέρες.

Μοναδικός απών από την σημερινή προπόνηση του Άρη ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ. Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προτιμήθηκε να μην προπονηθεί για καθαρά προληπτικούς λόγους χωρίς να τίθεται θέμα απουσίας του από το μεθαυριανό παιχνίδι με την Ορτέζ.

Η ψυχολογία όλων στον Άρη βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, λόγω της εκπληκτικής τους πορείας στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και πλέον στοχεύουν σε νίκη επί της Πο Ορτέζ διατηρώντας παράλληλα το αήττητο μέσα στο Αλεξάνδρειο. Ο Γιώργος Καλαϊτζής μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με την γαλλική ομάδα τόνισε:

« Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όσον αφορά την κατάσταση στον όμιλο μας. Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από μια μεγάλη νίκη στην έδρα τους επί της ΤΣΣΚΑ και παίζουν καλό μπάσκετ. Αν όμως εμείς δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παρκέ, τότε μπορούμε να τους κερδίσουμε».

Το αυριανό πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μια προπόνηση το απόγευμα ενώ η αποστολή της Πο Ορτέζ αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 19:45 μέσω Αθηνών. Η αποστολή της γαλλικής ομάδας πρόκειται να μεταβεί από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο Αλεξάνδρειο για προπόνηση.

Τα εισιτήρια με την Πο Ορτέζ

Η ΚΑΕ Άρης με αφορμή τα εισιτήρια του παιχνιδιού της Τετάρτης με την Ορτέζ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: « Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με την Πο Ορτέζ, στο πλαίσιο της τετάρτης αγωνιστικής της Euroleague. Ενημερώνουμε ότι ο μεγάλος αγώνας κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 20:45.

Η παρουσία σας στο Αλεξάνδρειο θα αποτελέσει την καλύτερη ψυχολογική «ένεση» για τους παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, στο κρισιμότερο ίσως παιχνίδι της φετινής Euroleague. Είναι γεγονός ότι και φέτος το Αλεξάνδρειο θα είναι το μεγάλο «όπλο» του «Αυτοκράτορα» και κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτή τη γιορτή του μπάσκετ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 1: 20 ευρώ, Θύρα 2-3: 25 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5-6: 10 ευρώ, Θύρες 7-8-9-10: 20 ευρώ. Υπάρχει επίσης και παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο (τηλ. 2310 285-811), από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), τον ΑΣ ΑΡΗ (Αλ. Παπαναστασίου 154, τηλ. 2310 305-402), αλλά και τους Σ.Φ. ΑΡΕΩΣ (SUPER 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου)





».









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ