ΑΡΗΣ

Καλαϊτζής: "Νίκη με Ζαλγκίρις"

Καλαϊτζής: "Νίκη με Ζαλγκίρις"
Καλαϊτζής

Εκνευρισμένος με την βαριά ήττα από την Μπενετόν, ήταν ο Γιώργος Καλαϊτζής

Πως όμως αντιμετώπισε την ήττα από την Μπένετον ο Γιώργος Καλαϊτζής με την εμπειρία του από το τι εστί Ευρωλίγκα όλα τα προηγούμενα χρόνια ως παίκτης του Παναθηναϊκού; " Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε αρκετά καλά σε άμυνα και επίθεση".

" Μετά όμως η Μπενετόν επέβαλλε τον ρυθμό της, εμείς κάναμε πολλά λάθη και βιαστικές επιθέσεις με αποτέλεσμα να βγούμε εκτός αγώνα. Τα κάναμε θάλασσα και πληρώσαμε την κακή μας εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση. Η Μπενετόν είναι μία πολύ καλή ομάδα και αν την αφήσεις να κάνει το παιχνίδι της θα το πληρώσεις. Στο μέλλον θα πρέπει να παίζουμε πολύ καλύτερα για να κερδίσουμε παιχνίδια εκτός έδρας", για να καταλήξει: " Δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι εγκαταλείψαμε το παιχνίδι. Απλώς δεν είχαμε υπομονή στην επίθεση και δεν μπορέσαμε να μειώσουμε την διαφορά. Τώρα στόχος μας είναι να κερδίσουμε την Ζαλγκίρις στην έδρα μας και να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης".

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη, Τέρελ Καστλ, λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής τόνισε: " Θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα, να επανέλθουμε στον τομέα της ψυχολογίας και να αφήσουμε πίσω μας το Τρεβίζο αν και δυστυχώς περάσαμε στην ιστορία για το αρνητικό ρεκόρ πόντων", ενώ όσον αφορά το παιχνίδι που ακολουθεί το απόγευμα της Κυριακής στο άδειο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό είπε: "Δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πρέπει να ηρεμήσουμε δυο μέρες και να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας".

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Σάββας Ηλιάδης συνεχίζει τον δικό του αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο που του στέρησαν τη συμμετοχή του κόντρα στην Μπένετον. Όπως όλα δείχνουν αύριο ο Έλληνας γκαρντ του Άρη αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα και αναλόγως πως θα αισθάνεται θα χρησιμοποιηθεί από τον Ματσόν.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ