ΠΑΟΚ

Καλαμπόκης: "Αξίζουμε την 4η θέση"

Καλαμπόκης: "Αξίζουμε την 4η θέση"
Καλαμπόκης

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει στόχο μια θέση στην πρώτη τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλαμπόκης, αναφερόμενος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.paokbc.gr, στον συγκεκριμένο στόχο στέλνει το δικό του μήνυμα για το τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου αλλά και εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

« Είναι αλήθεια ότι μας βόλεψαν τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά δεν επαναπαυόμαστε, ούτε αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια προσπάθεια, πιστεύουμε ότι αξίζουμε την 4η θέση και θέλουμε να την κατακτήσουμε γιατί έχουμε αυτή τη δυνατότητα κι όχι επειδή μπορεί να χάνουν οι υπόλοιπες ομάδες», υποστηρίζει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ πλέον ορίζει την τύχη του.

« Θα ήταν ψέμα να υποστηρίξει κανείς ότι η 4η θέση δεν αποτελεί κίνητρο. Είναι κίνητρο και μάλιστα μεγάλο και αυτή τη στιγμή έχουμε την τύχη στα δικά μας χέρια. Είναι ο στόχος που έχουμε, από εμάς εξαρτάται και δεν έχουμε κανένα σκοπό να τον χάσουμε. Υπάρχει βέβαια αρκετός δρόμος ακόμη, αλλά εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, τον αγώνα με το Μαρούσι, που έχει νέο προπονητή, μπορεί να έχει και νέα πρόσωπα και όλα αυτά δημιουργούν σημαντικές ιδιαιτερότητες και επιπρόσθετες δυσκολίες στο παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι μπορούμε όμως για να κερδίσουμε».

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο PAOK Sports Arena και θα ξεκινήσει στις 16:45 και ο Γιάννης Καλαμπόκης είναι ξεκάθαρος όσον αφορά την παρουσία του κόσμου: « Είναι δεδομένο ότι η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο μας βοηθά και μας γεμίζει δύναμη. Νομίζω ότι το γνωρίζουν και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Εμείς από την πλευρά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να δίνουμε κάθε φορά τον καλύτερό μας εαυτό κι αυτό θα το αναγνωρίσει ο κόσμος. Ξέρουν το σημαίνει να παίζεις με τον κόσμο στο πλευρό σου».






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ