ΠΑΟΚ

Καλαμπόκης: "Εφικτή η τετράδα"

Καλαμπόκης: "Εφικτή η τετράδα"
Καλαμπόκης

"Η τετράδα είναι εφικτός στόχος" δηλώνει ο Γιάννης Καλαμπόκης που ετοιμάζεται για τον Πανιώνιο

"Ήταν πραγματικά ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και το Αιγάλεω ήταν πολύ δυνατό μέσα στην έδρα του", παραδέχτηκε ο Καλαμπόκης και συνέχισε: "Έπρεπε και εγώ από τη μεριά μου να βοηθήσω όσο μπορούσα και πιστεύω ότι δείξαμε χαρακτήρα στην άμυνα.

Το Αιγάλεω είχε χαμηλό σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο και με την άμυνά μας πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για το δεύτερο γύρο. Η συγκέντρωση και στην άμυνα και η αυτοκυριαρχία ήταν τα κλειδιά και σίγουρα μία εκτός έδρας νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά"

.

Όσο για την αποχώρηση του Σέκουλιτς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Η φυγή κάθε βασικού παίκτη είναι πλήγμα, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να καλυφθεί το κενό με κάθε τρόπο. Ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς είναι από τους παίκτες αξίας.

Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά της με την ίδια θέληση και το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε μείνουμε κοντά στην τροχιά των στόχων μας. Η τετράδα είναι ένας εφικτός στόχος, αρκεί να έχουμε ποιότητα και διάρκεια στην απόδοσή μας και στην συνολική μας λειτουργία.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και θέλω να πιστεύω ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην παρουσία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είχαμε κάποιες ατυχίες στην προετοιμασία, αλλά στο σημείο που είμαστε χρονικά καλούμαστε να παλέψουμε στην Ευρώπη κόντρα στη Σιένα και αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της Α1"



.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ