ΠΑΟΚ

Καλαμπόκης: "Κακή παρένθεση"

Καλαμπόκης: "Κακή παρένθεση"
Καλαμπόκης

Όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Τετράδα στην Α1 θέλει ο Καλαμπόκης

" Ηταν μια κακή παρένθεση η εμφάνιση με τους Αϊφελ Τάουερς και μας χαροποιεί μόνον η νίκη. Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα την περασμένη εβδομάδα, ενώ αποσυντονιστήκαμε με την προσθήκη ενός νέου παίκτη. Θέλουμε λίγο χρόνο για να ξαναβρούμε το ρυθμό μας", είπε ο Καλαμπόκης.

" Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους. Αν δεν έχουμε ατυχίες, όπως αυτή με τον Ουάσινγκτον, μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου. Στο ΣΕΦ θα παλέψουμε όπως σε κάθε αγώνα".

Στη συνέχεια, ο πρώην άσος της ΑΕΚ, μίλησε και για το ντεμπούτο του Τζέι Αρ Μπρέμερ: " Η παρουσία του Μπρέμερ ήταν θετική. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλά στοιχεία. Δεν ξέρω όμως πώς θα βρει το ρυθμό του, παίζοντας μόνο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις".

Τέλος, σχολίασε, την ευρωπαϊκή πορεία του "Δικεφάλου": " Είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο. Μακάρι να νικήσουμε στο Καζάν και να βγούμε πρώτοι. Νομίζω ότι το τρόπαιο θα το πάρει ομάδα του ομίλου μας".

Δείπνο και έκπληξη
Δείπνο στους παίκτες της ομάδας, παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης, σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, η δίοικηση της ΚΑΕ. Εκεί βρισκόταν συμπτωματικά και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, ο οποίος χαιρέτησε δια χειραψίας όλους τους παίκτες και ευχήθηκε υγεία για το νέο έτος.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ