ΠΑΟΚ

Καλαμπόκης: "Καθαρό μυαλό στο τέλος"

Καλαμπόκης: "Καθαρό μυαλό στο τέλος"
Καλαμπόκης

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκει τη χημεία του είναι σύμφωνα με τον Γιάννη Καλαμπόκη, το μυστικό της επιτυχίας

" Περιμέναμε να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Εδώ η έδρα είναι δύσκολη και αρκετές ομάδες έχουν δυσκολευτεί απέναντι στην μαχητική Ολυμπιάδα. Είχαμε όμως την εμπειρία και το καθαρό μυαλό στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, κτυπώντας τον αντίπαλο μας στις αδυναμίες του", εξήγησε ο Καλαμπόκης μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στάθηκε επίσης και στην προσπάθεια που έχει γίνει στον "Δικέφαλο" τον τελευταίο μήνα λέγοντας: " Εδώ και 40 περίπου μέρες έχουμε αρχίσει μια προσπάθεια με νέους παίκτες στο ρόστερ, οι οποίοι δίνουν άλλο ρυθμό στην ομάδα. Βρίσκουμε σιγά σιγά την χημεία μας, μπορούμε να αλλάζουμε τα συστήματα και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην διακοπή που ακολουθεί στο πρωτάθλημα διάρκειας τριών εβδομάδων τόνισε: " Τα συνεχή παιχνίδια μας έχουν κουράσει, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χάσουμε τον ρυθμό μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην διακοπή για να παραμείνουμε σε καλό επίπεδο και να αυξήσουμε το δέσιμο μας".

Από την πλευρά του ο Αμερικανός Ντάριους Ουάσιγκτον που κατάφερε και έδωσε ώθηση στον ΠΑΟΚ ειδικά στο σημείο όπου η Ολυμπιάδα κατάφερε και ξέφυγε με την μεγαλύτερη διαφορά της παίζοντας μάλιστα σκυλίσια άμυνα πάνω στον Μπάρτ δήλωσε: " Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αργό ρυθμό, αλλά στην επανάληψη τρέξαμε και αυτό βοήθησε στο να πάρουμε το παιχνίδι. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική" ενώ αναφερόμενος στην άμυνα του στον Μπαρτ ο Ουάσιγκτον είπε: "Είναι πολύ γρήγορος στην εκτέλεση και δεν είναι εύκολο να τον σταματήσεις. Προσπάθησα να κάνω καλή άμυνα και νομίζω ότι τα πήγα καλά. Πέτυχα και μερικούς κρίσιμους πόντους, αλλά νομίζω ότι όλη η ομάδα έπαιξε σκληρά".

Τέλος στάθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Μονς για το ULEB Cup που θα είναι και το τελευταίο για τον ΠΑΟΚ στο 2006 τόνισε: " Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Τρίτη στο Βέλγιο για να προκριθούμε και μαθηματικά στην επόμενη φάση αλλά και για να κλείσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2006 με μια καλή νίκη και μάλιστα εκτός έδρας".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ