ΠΑΟΚ

Καλαμπόκης: "Μπορούσα να φύγω"

Καλαμπόκης: "Μπορούσα να φύγω"
Καλαμπόκης

"Αν ο ΠΑΟΚ ήταν ψηλά, θα έπεφτε ο Λευκός Πύργος", είπε ο Γιάννης Καλαμπόκης

Τον Καλαμπόκη φαίνεται ήδη να πολιορκούν οι Μαρούσι, Πανιώνιος, Πανελλήνιος αλλά και η Ολυμπιάδα Πατρών την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ φαίνεται να μην κουνιέται φύλλο ως προς τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Όσο για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε; Βρίσκεται στην Αθήνα όπου συνεχίζει τις προετοιμασίες για τον γάμο του που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 7 Ιουλίου.
Ο Καλαμπόκης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το ενδιαφέρον ομάδων στο πρόσωπό του λέγοντας ότι: "Γνωρίζω για το ενδιαφέρον, αλλά πρόταση δεν έχει γίνει από καμμιά ομάδα", ενώ όσον αφορά στον ΠΑΟΚ είπε: <εμ> "Πρόταση δεν μου έχει κάνει ούτε ο ΠΑΟΚ. Δεν φαίνεται ότι διαφοροποιείται η κατάσταση και είναι κρίμα για αυτή την ομάδα. Όλοι λένε ότι λείπει η δυνατή ΑΕΚ και ο δυνατός ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα. Συγγνώμη αλλά ο ΠΑΟΚ είναι που λείπει και όχι η ΑΕΚ που σπάνια ήταν ψηλά. Αν η ομάδα έφτανε στην 4η θέση και έπαιζε στα ημιτελικά, μπορεί να έπεφτε και ο Λευκός Πύργος. Το ενδιαφέρον του κόσμου θα ήταν μεγάλο σε αυτό το επίπεδο" .

Όσο για τον ίδιο και της παραμονής του στον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Θα πρέπει πρώτα να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν, να τακτοποιηθούν οι οφειλές και γενικά να γίνει μια σοβαρή συζήτηση. Όχι όπως συνέβη το καλοκαίρι με τις εγγυήσεις", που εξηγεί: "Ένα παράδειγμα είναι οι εγγυήσεις που είχε υποσχεθεί στα συμβόλαια μας η διοίκηση το καλοκαίρι. Είπαμε τότε ότι θα περιμέναμε να κλείσουν οι χορηγίες και απλά θα τα προσθέταμε όλα αυτά στα συμβόλαια. Προς τα τέλη Σεπτεμβρίου μας είπαν ότι δεν υπάρχουν χορηγίες, άρα δεν υπάρχουν εγγυήσεις και μας προέτρεψαν να κάνουμε ότι θέλουμε. Θα μπορούσα να φύγω στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν το έκανα, θα ήταν αντιεπαγγελματικό, θα το έκαναν και άλλοι παίκτες και ο ΠΑΟΚ θα έμενε χωρίς ρόστερ".

Όσο για την διασφάλιση των χρημάτων που του οφείλονται είπε: "Η ομάδα θα έχει κάποια έσοδα αυτό τον καιρό και θα περιμένει ο εκπρόσωπος μου να διακανονίσει το χρέος με αρχική καταβολή ενός ποσού. Δεν θα βάλω ποτέ το μαχαίρι στο λαιμό της ομάδας".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ