ΠΑΟΚ

Καλαμπόκης: "Νίκη και καλή εμφάνιση"

Καλαμπόκης: "Νίκη και καλή εμφάνιση"
Καλαμπόκης

Νίκη με την Ολύμπια Λάρισας και καλή εμφάνιση θέλουν στον ΠΑΟΚ δια στόματος Γιάννη Καλαμπόκη

Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε ακόμα το σύνολο του Κώστα Πιλαφίδη να ξεπεράσει την κακή εμφάνιση και την εκτός προγράμματος ήττα από τον Μακεδονικό πολύ περισσότερο εν όψει του αυριανού σημαντικού παιχνιδιού που ακολουθεί με την Ολύμπια Λάρισας στο PAOK Sports Arena.
"Προσπαθήσαμε και νομίζω ότι έχουμε ήδη καταφέρει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με το Μακεδονικό", τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλαμπόκης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και εξηγεί ότι: "Φυσικά και μας έγινε μάθημα αυτό το παιχνίδι και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το Μακεδονικό, που κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, θα πω ότι μας πλήγωσε πολύ αυτό το παιχνίδι, διότι μπορούσαμε να το έχουμε στα χέρια μας, αλλά το χάσαμε. Ούτε εγώ, ούτε και κανένας από την ομάδα θέλουμε να συμβεί ξανά αυτό το λάθος".


Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει από τη διακοπή για τον αυριανό αγώνα της με αντίπαλο την Ολύμπια Λάρισας και ο Γιάννης Καλαμπόκης, που είχε πραγματοποιήσει μία καταπληκτική εμφάνιση στο ματς του πρώτου γύρου στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα (πετυχαίνοντας μάλιστα 28 πόντους, χωρίς να χάσει σουτ), υποστηρίζει ότι: "Αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό από τον αγώνα στη Λάρισα.

Από εδώ και πέρα κάθε αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία, στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου μας, όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα κι αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο, αλλά επειδή είδαμε κάποια πράγματα και δουλέψαμε όλες αυτές τα μέρες, θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη και με μία καλή και βελτιωμένη εμφάνιση.

Νομίζω ότι η διακοπή μας βοήθησε και για να συγκεντρωθούμε περισσότερο, αλλά και για να βάλουμε μέσα στην ομάδα και το νέο μας συμπαίκτη, τον Ουάτσον, η παρουσία του οποίου νομίζω ότι θα μας βοηθήσει"



.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ