ΠΑΟΚ

Καλές... γιορτές

Καλές... γιορτές
Καλαμπόκης

"Θα κάνουμε καλές γιορτές" τόνισε ο Γιάννης Καλαμπόκης. Σκόρπισαν οι ξένοι του ΠΑΟΚ λόγω Χριστουγένων

"Είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τη Μονς. Θα κάνουμε έτσι καλές γιορτές. Συνολικά μας βοηθά εξαιρετικά στην ενίσχυση της ψυχολογίας μας το ότι μετράμε επιτυχίες τελευταία. Εχουμε ακόμη, όμως, πολύ δρόμο μπροστά μας.

Χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίζουν να μας στηρίζουν οι φίλαθλοι. Ετσι, μπορούμε να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα"

τόνισε ο Γιάννης Καλαμπόκης, που έμεινε στην Αθήνα.

Από τις Βρυξέλλες, ακόμη, αποχαιρέτησαν τους υπόλοιπους οι Ντάριους Ουάσιγκτον, Τζέισον Πάρκερ, Ντράγκο Πάσαλιτς και Μπλάγκοτα Σέκουλιτς, έχοντας όλοι προορισμό τις πατρίδες τους για να βρεθούν κοντά στις οικογένειες τους.

Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει κανονικά ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς, ο οποίος δεν θα συμμετέχει από αύριο στις υποχρεώσεις του "Δικεφάλου". Θα μείνει, όμως, στην πόλη για να περάσει τις γιορτές με την οικογένεια του.

Η πρακτική του ΠΑΟΚ για αύριο και μεθαύριο αφορά την υλοποίηση δύο φιλικών αγώνων στην Πυλαία. Με το ICBS και τον Ηρακλή αντίστοιχα, η υλοποίηση των οποίων αποφασίστηκε ουσιαστικά για να μπει στο πνεύμα της ομάδας ο νεοαποκτηθείς Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς.

Μετά το τεστ με τον "Γηραιό" και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, υπάρχει ξεκούραση για όλους.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ