ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Κάλινιτς: "Δεν αποσύρθηκα από την εθνική Σερβίας, απλώς έκανα ένα διάλειμμα, τα ΜΜΕ το μετέδωσαν με λάθος τρόπο"

Κάλινιτς: "Δεν αποσύρθηκα από την εθνική Σερβίας, απλώς έκανα ένα διάλειμμα, τα ΜΜΕ το μετέδωσαν με λάθος τρόπο"
EUROKINISSI

Ο Νίκολα Κάλινιτς δήλωσε ότι δεν έχει αποσυρθεί από την εθνική Σερβίας και θα ήθελε να την ενισχύσει ξανά στο μέλλον αν κληθεί να το κάνει, προσθέτοντας ότι τα ΜΜΕ παρεξήγησαν το μήνυμά του.

Η εθνική Σερβίας παρατάχθηκε χωρίς τον Νίκολα Κάλινιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κάτι που δεν την εμπόδισε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Ενώ όμως στην Σερβία έκαναν λόγο για απόσυρση του φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα από την εθνική της χώρας, ο ίδιος ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο σερβικό podcast "6.75 range" ότι είναι ακόμα διαθέσιμος.

"Δεν είπα αντίο στην εθνική ομάδα, τα ΜΜΕ το μετέδωσαν με λάθος τρόπο" δήλωσε αρχικά ο Κάλινιτς, για να προσθέσει: "Είπα ότι δεν θα αγωνιστώ αυτό το καλοκαίρι, ότι ήμουν κουρασμένος επειδή έπαιξα πολύ με την Μπαρτσελόνα. Ήθελα να κάνω διάλειμμα για ένα καλοκαίρι".

Κλείνοντας το θέμα, ο 33χρονος φόργουορντ τόνισε: "Δεν θα είχε σημασία αν είχα πει αντίο. Δεν ήταν επίσημο. Ο κόσμος πρέπει να αποθεώσει τα παιδιά για την επιτυχία τους. Όλοι ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι, πνευματικά και σωματικά. Είμαι περήφανος για αυτούς.

Δεν αποσύρθηκα. Δεν θα ήταν κακό αν το είχα κάνει. Θα το δεχόμουν. Αν δεν ξανακληθώ, τότε θα μείνω σπίτι και θα το απολαύσω".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ