EUROLEAGUE

''Καλύτερη χωρίς Τζάκσον, Μίτσοφ η ΤΣΣΚΑ!''

''Καλύτερη χωρίς Τζάκσον, Μίτσοφ η ΤΣΣΚΑ!''

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γύρισε τον διακόπτη μετά το κάζο στο Final Four του Μιλάνου και ο Ευγκένι Πασούτιν παραδέχτηκε ότι η ''ομάδα του στρατού'' παίζει καλύτερα χωρίς τους Άαρον Τζάκσον, Βλάντιμιρ Μίτσοφ!

Η συμμετοχή στο Final Four της Euroleague δεν εξελίχτηκε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ωστόσο η αντίδραση των Ρώσων ήταν άμεση.

Τι μεσολάβησε από την αποτυχία στο Μιλάνο ως σήμερα; Η ''ομάδα του στρατού'' ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 στην προημιτελική σειρά της VTB United League κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ούνιξ στα ημιτελικά και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου!

Όλα αυτά ενώ ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, έβαλε δημόσια κατά του Έτορε Μεσίνα ενώ τόνισε ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έφεραν οι Σέρβοι της ομάδας (σ.σ. Κρστιτς, Τεόντοσιτς, Μίτσοφ). Για τον Νέναντ Κρστιτς, μάλιστα, είπε ότι "δεν έπαιξε καλά στο Μιλάνο, γιατί είχε προσωπικά προβλήματα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες" προκαλώντας την αντίδραση του Σέρβου σέντερ.

Πλέον η σειρά με τη Νίζνι Νόβγκοροντ στους τελικούς της VTB United League βρίσκεται στο 2-0. Η ΤΣΣΚΑ αποδίδει όμορφο μπάσκετ ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας και πρώην κόουτς της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ευγκένι Πασούτιν, εξήγησε ότι οι Μοσχοβίτες παίζουν καλύτερα χωρίς τους τραυματίες Άαρον Τζάκσον, Βλάντιμιρ Μίτσοφ!

''Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκινάει με βασικούς τους Βίκτορ Χριάπα, Αντρέι Βοροντσέβιτς, Σάσα Καούν ενώ ο Βιτάλι Φριντζόν παίρνει, πλέον, περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Νομίζω ότι η ομάδα του κόουτς Μεσίνα βγάζει πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της. Προφανώς οι Τεόντοσιτς, Κρστιτς και Χάινς έχουν καθοριστικό ρόλο στα πλάνα του Μεσίνα. Για να είμαι όμως ειλικρινής, ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ και ο Άαρον Τζάκσον δεν αγωνίζονται όμως η ΤΣΣΚΑ παίζει καλύτερα!'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος προπονητής στο r-sports.ru.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ