ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμία επαφή Γιαννακόπουλου - Αγγελόπουλων

Καμία επαφή Γιαννακόπουλου - Αγγελόπουλων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπου παρακολουθεί το παιχνίδι, αλλά ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχουν κινηθεί προς το μέρος του. Ανέκφραστος ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού".

Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ αποτελεί, όπως και το κάνουμε, είδηση. Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού έφτασε στο φαληρικό στάδιο για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη για το "μπρέικ", δίχως να υπάρξει το παραμικρό απρόοπτο.

Από την πρώτη στιγμή πήρε τη θέση του δίπλα από τον "πράσινο" πάγκο, όπου βρίσκονται επίσης οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του, που ακούστηκαν πριν το τζάμπολ, δεν έχουν επαναληφθεί έκτοτε, ενώ κι ο ίδιος είναι... ανέκφραστος. Δεν έχει πανηγυρίσει σε κανένα από τα καλάθια του Παναθηναϊκού, παραμένοντας στη θέση του, ανεξαρτήτως του τι γίνεται στο παρκέ. Δείγμα της διάθεσής του να μην συμβεί το παραμικρό.

Παρεμπιπτόντως, τη στιγμή που ο Τζέιμς Φελντέιν ευστόχησε στο τρίποντο από τη γωνία, στο φινάλε του πρώτου μέρους, γύρισε προς το μέρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του... έκλεισε το μάτι. Μήνυμα από την πλευρά του πως έχει καταλάβει το λάθος του, μετά τον τρίτο ημιτελικό με τον Άρη, όντας έτοιμος να βοηθήσει το "τριφύλλι" να περάσει νικηφόρα από το ΣΕΦ.

Στην πρώτη σειρά των court side seats του ΣΕΦ κάθονται, από την πλευρά τους, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, απ όπου παρακολουθούν το ντέρμπι. Αμφότεροι πάντως δεν έκαναν κίνηση να πλησιάσουν προς την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κάτι που καταδεικνύει τις "παγωμένες" σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ