ΑΡΗΣ

Καμπανάκι 600.000 ευρώ

Καμπανάκι 600.000 ευρώ
Αρβανίτης

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να επιθυμεί την υπαγωγή της στο άρθρο 99 ωστόσο σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις απαιτείται ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για διάστημα 4 ετών.

Το ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ απαιτείται για διάστημα 4 ετών ώστε η ΚΑΕ Άρης να μπορέσει να ανταποκριθεί στην επιθυμία της για υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Αυτό προέκυψε στην χθεσινή συνάντηση των μετόχων στο Αλεξάνδρειο αλλά και των μελών του Aris Golden Club από την ενημέρωση που είχανε από τους τρεις νομικούς που χειρίζονται από την πρώτη στιγμή την υπόθεση.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί στο νέο ραντεβού που οριοθετήθηκε σε δύο εβδομάδες αν θα παρουσιαστούνε οι τρόποι εκείνοι ώστε η ΚΑΕ Άρης να έχει την απαιτούμενη ρευστότητα για να είναι συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις της αυτές.

Κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή θα είναι πολύ μικρό το ποσό που θα υπάρχει η δυνατότητα να οριοθετηθεί ως το μπάτζετ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης υπάρχει προβληματισμός και απογοήτευση γιατί δεν υπήρξε η προσδοκώμενη ανταπόκριση ούτε από τα μέλη του Aris Golden Club ούτε από τους μετόχους της ΚΑΕ.

Το ποσό των 600.000 ευρώ φαίνεται να υπάρχει για την προσεχή αγωνιστική περίοδο από τα εγγυημένα έσοδα της ΚΑΕ και πιο συγκεκριμένα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, την χορηγία του ΟΠΑΠ μέσω ΕΣΑΚΕ, το ενοίκιο του κυλικείου στο Αλεξάνδρειο και την χορηγία της CYTA.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ