ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός και ατζέντης Σαντ-Ρος θεωρούν πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε Α1 και EuroLeague

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος σε φάση από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ
Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος σε φάση από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ INTIME

Κανονικά παίζει στη Stoiximan Basket League και στη EuroLeague ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ανάμεσα στον παίκτη και στον πρώην ατζέντη του το ζήτημα που δεν "ακουμπάει" τους πράσινους.

Η δημοσιοποίηση του ban συμμετοχής σε διεθνείς διοργανώσεις συλλόγων προκάλεσε έναν μικρό... χαμό την Τετάρτη (3/11), ωστόσο δεν τίθεται ζήτημα αποκλεισμού του Χάουαρντ Σαντ-Ρος από τους αγώνες του Παναθηναϊκού στην Α1 και στη EuroLeague.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και η εταιρεία που τον εκπροσωπεί γνωρίζουν για την συγκεκριμένη απόφαση του BAT, η οποία δημοσιεύθηκε με καθυστέρηση αρκετών εβδομάδων (και με λανθασμένη διατύπωση όπως αποδείχθηκε αργότερα) στο fiba.basketball/sanctions-violations, με τον Κουβανό περιφερειακό να έχει ήδη αγωνιστεί και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν οι πράσινοι: στην Α1, στη EuroLeague και στο Κύπελλο.

Ο πρώην ατζέντης του Σαντ-Ρος, Πάολο Τζουλιάνι, είχε προσφύγει στην FIBA εναντίον του Κουβανού, του είχε επιδικαστεί ένα συγκεκριμένο ποσό και πλέον η υπόθεση αφορά τους δύο άνδρες και όχι τον Παναθηναϊκό στον οποίο έμεινε ο αθλητής με διετές συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ