ΑΡΗΣ

Κανονικά στο Ισραήλ με Χασαρόν

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / EUROCUP
Τσαλδάρης 1;&

Κανονικά θα διεξαχθεί στο Ισραήλ η αναμέτρηση του Άρη με τη Χασαρόν για την τελευταία αγωνιστική του Eurocup

Ο αγώνας για την έκτη αγωνιστική του Eurocup θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη στην έδρα των Ισραηλινών παρά την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες.
Αυτή ήταν η απάντηση της ULEB και πιο συγκεκριμένα του Εκτελεστικού της Διευθυντή, Τζόρντι Μπερτομέου στην επιστολή της ΚΑΕ.

Στο έγγραφο που απέστειλε το απόγευμα της Τετάρτης ο κύριος μπερτομέου ανέφερε: " Στο παρόν έγγραφο θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη θέση μας σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στην λωρίδα της Γάζας".

"Κατανοούμε τις ανησυχίες σας σχετικά με την ασφάλεια της αποστολής της ομάδας σας που πρέπει να ταξιδέψει στο Ισραήλ την επόμενη Τρίτη για τον αγώνα κόντρα στη Μπνέι Χασαρόν".

"Ύστερα από πολλές διαβουλεύσεις σχετικά με τα θέματα ασφαλείας στο Ισραήλ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχουν υπάρξει επεισόδια στην περιοχή του Τελ Αβίβ, όπου και θα ταξιδέψει η ομάδα σας".

"Ταυτόχρονα, μας έχουν διαβεβαιώσει ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια της αποστολής της ομάδας σας. Εξάλλου, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Ολυμπιακού την ερχόμενη Πέμπτη (08/01), όπως έχει αρχικά προγραμματιστεί".

"Εξυπακούεται ότι η ασφάλεια των ομάδων αποτελεί προτεραιότητα για μας. Σε περίπτωση μάλιστα που μέσα στις επόμενες μέρες χειροτερέψει η κατάσταση, θα αναθεωρήσουμε την απόφαση μας".

"Ελπίζουμε ότι κατανοείτε την θέση μας στο συγκεκριμένο γεγονός".

"Με εκτίμηση,

Tζόρντι Μπερτομέου

Εκτελεστικός Διευθυντής"


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ