ΠΑΟΚ

Καντσελιέρι: "Αυτό που δίνουν οι παίκτες μας στο παρκέ είναι εξαιρετικό, συνεχίζουμε να παλεύουμε"

Καντσελιέρι: "Αυτό που δίνουν οι παίκτες μας στο παρκέ είναι εξαιρετικό, συνεχίζουμε να παλεύουμε"
PRINTSCREEN

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καντσελιέρι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Οραντέα για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Οραντέα με 81-80 και τσέκαρε το εισιτήριό του για τον τελικό του προκριματικού τουρνουά του Basketball Champions League στην Αττάλεια.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάσιμο Καντσελιέρι, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού και έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη που πέτυχαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καντσελιέρι:

"Στην τελευταία περίοδο αν δεν κάνω λάθος έβαλαν 10 πόντους και καταφέραμε να τους περιορίσουμε παρά τα λάθη μας στην επίθεση.

Είμαστε μια νέα και άπειρη ομάδα. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει να το αποδεχτώ, πρέπει να το αποδεχθούμε, αλλά πρέπει να αγαπάμε τους παίκτες μας για αυτό. Πρέπει να τους εκτιμάμε γιατί αυτό που δίνουν στο παρκέ είναι εξαιρετικό, είναι ήδη κάτι ξεχωριστό. Και για αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι.

Πάλευαν σκληρά στην άμυνα, σε κάθε σουτ που ήταν αμφισβητούμενο. Παίρναμε τα κρίσιμα ριμπάουντ, κάναμε καλή δουλειά και προχωράμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής".

Για το τι σημαίνει η νίκη: "Σημαίνει πολλά αυτή για τη χημεία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Μετά από μία δύσκολη προετοιμασία, είχαμε κάποια προβλήματα και ήρθαμε εδώ όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ