ΠΑΟΚ

Καντσελιέρι: "Αυτό το γκρουπ παικτών πάλεψε όπως δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου"

BASKET LEAGUE 2024-2025 /  -  (  / MEGA PRESS)
BASKET LEAGUE 2024-2025 / - ( / MEGA PRESS) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι αποθέωσε τους παίκτες του για τη νίκη επί της ΑΕΚ Betsson, τονίζοντας ότι οι αθλητές του πάλεψαν όπως δεν έχουν ξαναδεί στη ζωή τους.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ Betsson για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL και βγήκε νικητής από τη "μάχη" των Δικεφάλων στο "Παλατάκι".

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και αποθέωσε τους παίκτες του, λέγοντας ότι το γκρουπ των αθλητών του πάλεψε όπως δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καντσελιέρι:

Για το αν η άμυνα ήταν το "κλειδί" του ΠΑΟΚ για τη νίκη: "Στην τρίτη περίοδο παίξαμε την άμυνα που θέλουμε, η ομάδα αντέδρασε. Σκόραραν μόνο 12 πόντους, οπότε μπορέσαμε να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα και να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Η δουλειά των παικτών ήταν εκπληκτική. Αυτό το γκρουπ πάλεψε όπως δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, είμαι περήφανος για εκείνους. Δεν πρέπει να ονειρευόμαστε, πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, αυτά που κάνουμε είναι ήδη εκπληκτικά και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Οι οπαδοί μας έσπρωξαν στη νίκη, γιατί για πρώτη φορά όσο είμαι εδώ είδα το κοινό του ΠΑΟΚ. Είμαστε χαρούμενοι, πολύ χαρούμενοι και εκείνοι είναι χαρούμενοι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ