ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καραμανλής: "Ζοτς τα έχεις πάρει όλα"

"Έχεις σηκώσει όλους τους τίτλους" είπε ο Καραμανλής στον "Zoτς", πριν πασάρει στον Μπατίστ!

Οι "πράσινοι" ήταν καλεσμένοι του Κώστα Καραμανλή κι αφού δέχτηκαν τα εύσημα, αντάλλαξαν αναμνηστικά, εκφράζοντας την ευχή να επαναλάβουν το ίδιο ραντεβού και την επόμενη χρονιά.
Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", που είχαν κάνει την ίδια επίσκεψη το 2007, έδωσαν στον Πρωθυπουργό δύο φανέλες (σ.σ το 2007 είχαν δώσει μια) και μια μπάλα με τις υπογραφές τους και μια μινιατούρα του κυπέλλου.

Μάλιστα λέγεται ότι ο Κώστας Καραμανλής όταν πήρε στα χέρια του τη μπάλα, έκανε πάσα πίσω από την πλάτη στον Μάικ Μπατίστ! Στη συνέχεια έδωσε στους "πράσινους" ένα επάργυρο μπολ με την ελληνική σημαία στη βάση του.

Περισσότερο εντυπωσιάστηκε με τον Γκιόργκι Σεμαρντίνι, για αυτό και μόλις τον είδε πλησίασε τον Διαμαντίδη και του είπε "Σαν πολύ ψηλός δεν είναι αυτός"; Το... ύψος ήταν ένα θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό, που θέλησε κατά τη διάρκεια της ομαδικής φωτογραφίας να καθίσει δίπλα στους αδερφούς Γιαννακόπουλους για να... "μην φαίνομαι κοντός" όπως σχολίασε χαριτολογώντας.

"Έχεις σηκώσει όλους τους τίτλους. Δεν έχεις αφήσει τίποτα..." είπε γελώντας στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε: "Σαν πολλούς δεν έχεις πάρει εσύ", για να εισπράξει το ευχαριστώ και ένα χαμόγελο από τον "Ζοτς".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Παύλος Γιαννακόπουλος που δήλωσε ότι "εύχομαι να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ".

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και ρέκορντμαν της Ευρωλίγκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, υπογράμμισε ότι είναι "τιμή να σε καλεί ο Πρωθυπουργός".

Τέλος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε ότι "ήμασταν οι καλύτεροι από όλες τις ομάδες στο φάιναλ-φορ και δίκαια πήραμε το Ευρωπαϊκό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε και τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη".












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ