ΑΡΗΣ

Καρέ στα πιτς για Σούμποτιτς

Καρέ στα πιτς για Σούμποτιτς

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασια του για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με το Μαρούσι έχοντας τέσσερα προβλήματα που ακούν στα ονόματα των Μπάβτσιτς, Γουίντερς, Ταπούτου και Χατζηβρέττα.

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (28/03) έπειτα από το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο τεχνικός της ομάδας, Λευτέρης Σούμποτιτς.

Έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του Σαββατιάτικου (02/04, 17:00) εκτός έδρας αγώνα απέναντι στο Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Ωστόσο κι όπως αναμενότανε το απουσιολόγιο του Ελληνοσλοβένου τεχνικού δεν ήταν λευκό με αυτό να περιλαμβάνει τέσσερα ονόματα και πλέον στην διάρκεια της εβδομάδας απομένει να φανεί αν θα μπορέσουνε να ξεπεράσουνε πλήρως τις ενοχλήσεις τους.

Ο Έντιν Μπάβτσιτς, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα συνεχίζοντας κανονικά και την θεραπευτική αγωγή καθώς ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερτου Άρη έχει θλάση στον δικέφαλό του από την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα να αγωνιστεί με ένεση κόντρα στον Ηρακλή το Σάββατο στο Ιβανώφειο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αμερικανός Μπρένταν Γουίντερς, έπειτα από την θλάση στους προσαγωγούς του από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας που του είχε στερήσει την παρουσία του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, κάνοντας επίσης θεραπείες.

Κι όσο για τον Χρήστο Ταπούτο δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση του Άρη και είναι να επανεξεταστεί αύριο (29/03) από τον γιατρό της ομάδας, Μίλτο Θεοδώρου, με τον διεθνή φόργουορντ ήδη να έχει ξεκινήσει θεραπείες μετά την ενόχλησή του στον δικέφαλο.

Τέλος απών από την προπόνηση ήταν και ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από θλάση στην γαστροκνήμη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ