ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός ο Μπατίστ

Εκτός ο Μπατίστ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός απήλαυσε την πλήρη επιστροφή των Ραμέλ Κάρι, Γιόνας Ματσιούλις και Μάικ Μπράμου, στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς ξεφορτώθηκαν την ίωση... που κόλλησε ο Μάικ Μπατίστ και απείχε της διαδικασίας.

Ανήμερα του κεράσματος των Μάικ Μπράμου και Μάικ Μπατίστ (για την ονομαστική εορτή τους, την Παρασκευή 8/11), ο Αμερικανός απείχε από την προπόνηση, λόγω ίωσης, από την οποία γλίτωσαν ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ, ο Ραμέλ Κάρι και ο Γιόνας Ματσιούλις.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα και τον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά το βράδυ της Κυριακής (10/11, 9.30μ.μ.), οι "πράσινοι" θέλουν να αντιδράσουν, καθώς το αγωνιστικό πρόσωπο που έχουν δείξει στους τελευταίους τους αγώνες δεν άρεσε. Τουναντίον η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού προβλημάτισε.

Συνεπώς, ο αγώνας με τη Νέα Κηφισιά είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να αφήσει πίσω του την ήττα της περασμένης Πέμπτης.

"Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και μόνο", σχολίασε ο Ραμέλ Κάρι στον ΕΣΑΚΕ και συνέχισε:

"Σε κανέναν δεν άρεσε η ήττα στην Κρήτη, αλλά δεν υπάρχουν τα περιθώρια για να σταθούμε εκεί, αφού οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Αντιμετωπίζουμε τη Νέα Κηφισιά και αυτό που θέλουμε όλοι είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο παρκέ, να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βόβορας, ένας εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: "Προερχόμαστε από μια ήττα στην Ευρωλίγκα που μας ενόχλησε πολύ και θέλουμε αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, να αντιδράσουμε και η ομάδα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα μας επηρέασε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά δεν θα σταθούμε εκεί. Κοιτάμε πια τον αγώνα με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Είναι νεοφώτιστη ομάδα μεν, αλλά έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, με έμπειρους Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και ξένους παίκτες που είναι αθλητικοί. Θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ