EUROLEAGUE

Καρπενήσι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Καρπενήσι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θα περάσει και εκείνη από το Καρπενήσι, καθώς έχει προγραμματιστεί να βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το διάστημα 5-18 Σεπτεμβρίου.

Το διάστημα 5-18 Σεπτεμβρίου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρεθεί στο Καρπενήσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Ο ρωσικός σύλλογος ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμα προετοιμασίας που αρχίζει ουσιαστικά σήμερα (22/7) με καμπ στη Μόσχα.

Πρώτη Σεπτεμβρίου οι διεθνείς Ρώσοι της ομάδας θα ενσωματωθούν στην ΤΣΣΚΑ, ενώ θα ακολουθήσει το Καρπενήσι. Στις 14 Σεπτεμβρίου, ξεκινάνε τα φιλικά για την ΤΣΣΚΑ που θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ στις 16 θα παίξει με τα Τρίκαλα. Στις 19 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στο "Nikos Galis Cup" μαζί με τις Μπάνβιτ. Στις 22 Σεπτεμβρίου, θα ενσωματωθούν οι διεθνείς από το Παγκόσμιο Κύπελλο (Ντε Κολό, Τεόντοσιτς) και ακολουθεί το Rixon Cup με Ερυθρό Αστέρα και Φενέρμπαχτσε.

Στη συνέχεια, έρχεται το "Alexander Gomelsky Cup", όπου παίρνουν μέρος οι Παναθηναϊκός, Νίζνι και Λιέτουβος. Στις 12 Οκτωβρίου οι Ρώσοι έχουν το εναρκτήριο παιχνίδι στη VTB League.

Αξίζει να σημειωθεί πώς στο Καρπενήσι θα βρεθεί και η Ούνιξ Καζάν .

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ