ΑΙΓΑΛΕΩ

Καρβέλας: "Δεν είμαστε ομάδα του ενός"

Καρβέλας: "Δεν είμαστε ομάδα του ενός"
Καρβέλας

Στον πλουραλισμό της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Αιγάλεω, Δημήτρης Καρβέλας

" Συγχαρητήρια πρώτα απ' όλα στην ομάδα μου, αλλά και στον Απόλλωνα. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας για τη βοήθεια που μας προσέφεραν. Διάβαζα κατά καιρούς στις εφημερίδες ότι το Αιγάλεω είναι ομάδα του ενός (εννοώντας τον Κλαρκ)".

" Με την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Σάροβιτς, αποδείξαμε ότι διαθέτουμε ομάδα των πολλών και όχι του ενός. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πολύ σκληρά πάνω στον αμυντικό τομέα. Ο Απόλλων είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες που βασίζεται κυρίως στην επίθεση, γι' αυτό και το σκορ πήγε σε υψηλά επίπεδα. Είχαμε πάθος και θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες μου".

Μπίτμαν: " Λάθη και ριμπάουντ στοίχισαν"

Τα περισσότερα λάθη και η απώλεια των ριμπάουντ στοίχισαν στον Απόλλωνα, σύμφωνα με τον προπονητή του, Έρες Μπίτμαν: " Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω για τη σημερινή του νίκη. Χάσαμε το παιχνίδι για δύο λόγους. Πρώτον κάναμε 16 λάθη έναντι 10 του Αιγάλεω και δεύτερον δεν πήραμε τα ριμπάουντ στα τελευταία λεπτά".

" Δεν θέλω να πω ότι χάσαμε επειδή ο Σάροβιτς έβαλε 32 πόντους. Αν δεν σκόραρε ο Σάροβιτς πιθανότατα να το έκανε ο Άντερσον. Ούτε αποτελεί δικαιολογία για εμάς ο τραυματισμός του Μπόζοβιτς. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στους δύο λόγους που προανέφερα".





TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ