ΑΡΗΣ

Καστλ: "Γράψαμε ιστορία"

Καστλ: "Γράψαμε ιστορία"
καστλ

"Κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρουμε. Γράψαμε ιστορία" παραδέχτηκε ο αρχηγός του Άρη Τέρελ Καστλ

Ο Αντρέα Ματσόν με αφορμή την διακοπή των 12 ημερών που ακολούθησε του χθεσινού παιχνιδιού στην Πάτρα με τον Απόλλωνα, τελευταίου της κανονικής περιόδου, μέχρι το πρώτο με την Ολύμπια Λάρισας αποφάσισε να δώσει ρεπό μέχρι το απόγευμα της Τρίτης στους παίκτες του.
Τότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις του Άρη με τον Ιταλό τεχνικό να αναμένει μία μέρα μετά, την Τετάρτη, την ενσωμάτωση και πάλι του Άλεξ Σκέιλς, ενώ θα καθυστερήσει για κάποιες ακόμη μέρες αυτή του Κέβιν Φλέτσερ.

Ο Τερέλ Καστλ ως αρχηγός του Άρη στην φετινή χρονιά για πρώτη φορά στον τέταρτο χρόνο του στην ομάδα είχε ένα λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενος με την κατάκτηση της 2ης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με τον ίδιο σε δηλώσεις του να μην έκρυψε πως στο μυαλό του είναι οι μεγάλοι τελικοί των πλέι οφ.

"Στην αρχή της χρονιάς κανένας δεν μας πίστευε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε", τόνισε ο Καστλ και συνέχισε: "Μετά από 16 χρόνια κατακτήσαμε την 2η θέση και με την εμφάνισή μας σε όλη την κανονική περίοδο έχουμε σκορπίσει υποσχέσεις για το μέλλον. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε καλή ομάδα όπως το αποδείξαμε και πάλι. Κάναμε αυτό που έπρεπε στο γήπεδο για να τελειώσουμε την δουλειά μας".


Όσο για τα πλέι οφ; "Δεν ανησυχούμε για τα πλέι οφ. Είμαστε ήρεμοι και έχουμε καιρό να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς", για να αποκαλύψει πως: "Ο τελικός είναι μέσα στο μυαλό μας αλλά δεν πρόκειται να βιαστούμε. Θα δούμε το κάθε ματς που θα έρχεται ξεχωριστά. Πρώτα θα δούμε την πρώτη σειρά με την Ολύμπια και μετά θα δούμε τις θα γίνει με τον Ολυμπιακό".



Από την πλευρά του ο Τζερεμάια Μάσεϊ αναφερόμενος στην διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος στην διάρκεια των πλέι οφ τόνισε πως: "Δεν είναι εύκολο να το πάρουμε αλλά θα προσπαθήσουμε".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ