ΑΡΗΣ

Καστλ: "Ο κόσμος κοντά στην ομάδα"

Καστλ: "Ο κόσμος κοντά στην ομάδα"
Καστλ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή ο πρώην αρχηγός του Άρη, Τέρελ Καστλ

Ο Αμερικανός δεν μπορούσε να μην επισκεφθεί τα γραφεία της ΚΑΕ όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους ενώ είχε και κουβέντα με τον Γιάννη Δαμιανίδη. Ο "Τέρι" δεν παρέλειψε να μοιράσει σε όλους από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι δείχνοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη του προς τους ανθρώπους των "κιτρίνων". Με την ευκαιρία της επίσκεψής του, ο Καστλ μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: " Είναι πολύ ωραίο να γυρίζεις και να βλέπεις ανθρώπους με τους οποίους πραγματικά διασκέδαζες όπως είναι τα μέλη της ομάδας και κυρίως το προσωπικό των γραφείων που δουλεύει σκληρά και φροντίζει να μας βοηθά κάνοντας τις συνθήκες διαβίωσης μας ακόμη καλύτερες".

" To πρωί της Τρίτης θα πρέπει να επιστρέψω στη Μάλαγα για να τακτοποιήσω κάποιες υποθέσεις που αφορούν το συμβόλαιο μου και μετά θα ξανά γυρίσω στην Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες. Τότε θα έχω περισσότερο χρόνο για να επισκεφτώ κάποιους φίλους και να περάσω από μερικά μέρη που μου αρέσουν. Θα φροντίσω ερχόμενος ξανά στην Θεσσαλονίκη να ξεκουραστώ και μετά θα περιμένω να δω τι θα κάνω την ερχόμενη σεζόν".

"Πάντως είναι μεγάλη η χαρά μου να βλέπω ξανά από κοντά μερικά αγαπημένα μου πρόσωπα και δεν συγκρίνεται με τίποτα το συναίσθημα που έχεις βλέποντας να σε υποδέχονται ζεστά όταν επιστρέφεις στο σπίτι σου και να σε συμπαθούν, αλλά και να εκτιμούν όλα αυτά που έχεις κάνει

".

Παρακολουθούσες την πορεία του Άρη, όσο χρονικό διάστημα αγωνιζόσουν για λογαριασμό της Μάλαγα;

" Δεν είδα και πολλά για να είμαι ειλικρινής. Προσπάθησα να το αφήσω να περάσει και να δουλέψω σκληρά για τη Μάλαγα στην οποία όφειλα να είμαι συγκεντρωμένος. Και πάλι όμως κάποια πράγματα δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να τα διαγράψεις. Έχω άλλωστε πολλούς φίλους στην Θεσσαλονίκη, οι οποίοι με καλούσαν συχνά στο τηλέφωνο για να με ενημερώνουν και κυρίως ο μάνατζερ μου".

Τι εντυπώσεις σου άφησε η παρουσία σου στη Μάλαγα;

" Ήταν γενικά μια καλή εμπειρία. Έπαιξα σε μερικούς αγώνες στην Ευρωλίγκα και το ισπανικό Πρωτάθλημα, αλλά όταν γύρισε ο ένας από τους δύο πλέι μέικερ που ήταν τραυματίας, τότε ο χρόνος συμμετοχής μου μειώθηκε επειδή ήμασταν τρεις παίκτες που αγωνιζόμασταν στην ίδια θέση και εγώ ήμουν ο τελευταίος που πήγα στη Μάλαγα. Δεν έχει πάντως κάποια μεγάλη διαφορά το ισπανικό πρωτάθλημα από το ελληνικό. Το επίπεδο δυναμικότητας είναι το ίδιο και στις δύο διοργανώσεις, με την διαφορά ότι στο ισπανικό παίζουν μπάσκετ σε λίγο πιο γρήγορο τέμπο".

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Άρη για τους οποίους κατέχεις ξεχωριστή θέση στις καρδιές τους;

" Μιλάω τακτικά με πολλούς φιλάθλους του Άρη και αυτό που έχω να τους πω είναι να μην παρατήσουν την ομάδα, αλλά να μείνουν κοντά της γιατί αυτοί της δίνουν δύναμη. Η φετινή ομάδα πέτυχε πολλά και μπορεί να μην είχε το ανάλογο τέλος, αλλά ο κόσμος θα πρέπει να μην μένει στο παρελθόν, αλλά να κοιτάει πάντα το μέλλον. Αυτό είναι το μήνυμα που έχω να τους στείλω. Συμβαίνουν εξάλλου αυτά τα πράγματα στο μπάσκετ".

"Είμαι βέβαιος ότι ο Άρης διέθετε καλύτερη ομάδα από το Μαρούσι, αλλά δυστυχώς η ομάδα δεν είχε την κατάλληλη χημεία κατά την διάρκεια των πλέι οφ. Μέχρι τότε είχε μια πολύ καλή πορεία, αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν έπαιξαν καλά και στο Μαρούσι το εκμεταλλευθήκαν προς όφελος τους. Ότι έγινε, έγινε και το θέμα είναι να επιστρέψει ο Άρης στην Ευρωλίγκα γιατί εκεί ανήκει".

"Μαθαίνω ότι ο Αντρέα Ματσόν ίσως επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Eάν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο πιστεύω ότι είναι ικανός να επαναφέρει τον Άρη στην Ευρωλίγκα. Το λέω αυτό για τον συγκεκριμένο προπονητή επειδή έχω συνεργαστεί μαζί του, οπότε μπορώ να έχω προσωπική άποψη



".

Ο πρώην πλέι μέικερ του Άρη θα αναχωρήσει για τη Μάλαγα στις 06:00 της Τρίτης για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις και στις 5 Ιουνίου θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα. Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Νέα Ορλεάνη.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ