ΑΡΗΣ

Καστλ: "Όλα γίνονται"

Καστλ: "Όλα γίνονται"
Καστλ

Την πεποίθηση του ότι σε περίπτωση πρόκρισης στους 16 της Ευρωλίγκας, όλα θα είναι πιθανά, εξέφρασε ο Τέρελ Καστλ

Παρά το σημερινό ρεπό πάντως οι παίκτες του Άρη έδειξαν από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ 1964-ΓΣ να έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Τέρελ Καστλ δεν δίστασε μάλιστα να κάνει λόγο ακόμα και για την πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο ΤΟΡ 16 εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την σιγουριά του μετά την κατάκτηση της πολύ μεγάλης νίκης την περασμένη Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ.

" Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον δρόμο για την πρόκριση μας στο ΤΟΡ 16. Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ θα είναι υψηλού επιπέδου", με τον Καστλ να καταλήγει: " Αν προκριθούμε στο ΤΟΡ 16 εκεί όλα γίνονται".

Με τον αρχηγό του Άρη έδειξε να συμφωνεί και ο Σάββας Ηλιάδης δηλώνοντας αρχικά για το παιχνίδι που είχε τελειώσει με την ΑΕΛ πως: " Το παιχνίδι μπορεί να φαινόταν εύκολο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και πήραμε τη νίκη", ενώ για το μεγάλο ραντεβού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε: "Πλέον κοιτάμε μπροστά και το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ αλλά όσο δύσκολο και αν φαίνεται μέσα στο Αλεξάνδρειο μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε".

Τέλος ο Μάικ Ουίλκινσον επισήμανε: " Παίξαμε τόσο καλά όσο χρειαζότανε για να κερδίσουμε. Στο μυαλό μας είναι τώρα πια το επόμενο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να παίξουμε σκληρά με σκοπό να επιβάλλουμε το στιλ παιχνιδιού το δικό μας από το ξεκίνημα και έχοντας την παρουσία των φιλάθλων μας που μας δίνουν το κάτι παραπάνω να φθάσουμε σε μια πολύ μεγάλη νίκη με όπλο την καλή μας άμυνα".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ