ΑΡΗΣ

Κάστλ: "Σημασία έχει ο Άρης"

Κάστλ: "Σημασία έχει ο Άρης"
καστλ

Με τον Μπόισα θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω, το Σάββατο, ο Άρης. Κοινοτικός ο Ουάσινγκτον

Το θετικό για τον Γκόρντον Χέρμπερτ, είναι ότι εκδόθηκε το δελτίο του Βλάντιμιρ Μπόισα, έτσι ο νεοαποκτηθείς άσος, θα ενισχύσει τον "Αυτοκράτορα", απέναντι στην ομάδα του Σκουρτόπουλου, παίρνοντας τη θέση του Σιμόνας Σεραπίνας.
Εκτός του Γεωργιανοσλοβένου παίκτη, οι υπόλοιποι έντεκα παίκτες που επέλεξε ο Καναδός τεχνικός για την αναμέτρηση με το "Σίτι", είναι οι: Κάστλ, Τέρι, Ράϊτ, Καλαϊτζής, Ηλιάδης, Μότολα, Μάσεϊ, Αγαδάκος, Τσαλδάρης, Παντελιάδης και Καραδολάμης.

Σκοπιανός ο Ουάσινγκτον
Στα Σκόπια μετέβη την Παρασκευή, μαζί με τον μάνατζερ του, ο Ντάριους Ουάσινγκτον, που πήρε στα χέρια του το διαβατήριο από τη γειτονική χώρα, που θα του επιτρέψει να αγωνίζεται ως κοινοτικός στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός, ακολούθησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όλα εξελίχθηκαν ομαλά, αλλά το αρνητικό για τον κόουτς του Άρη, είναι ότι ο νεαρός γκαρντ δεν θα αγωνιστεί στο ματς με το Αιγάλεω.

Καστλ: " Στο ίδιο τέμπο"
Στον ίδιο ρυθμό με τους προηγούμενους αγώνες, πρέπει να παίξει ο Άρης, εναντίον του Αιγάλεω, ώστε να πάρει ακόμα μία νίκη, σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας Τέρελ Καστλ, που μίλησε για την άνοδο της απόδοσής του, αλλά και για τους φιλάθλους των "κιτρίνων".

" Θα παίξουμε με την ίδια ένταση όπως και σε όλους τους αγώνες που δίνουμε. Βρισκόμαστε στην θέση που επιδιώκουμε στο ελληνικό Πρωτάθλημα και θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, αλλά και σε ότι χρειαζόμαστε για να τους πετύχουμε. Αυτό για το οποίο είμαστε προσηλωμένοι να κάνουμε κόντρα στο Αιγάλεω είναι να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε το ίδιο τέμπο που είχαμε στις προηγούμενες αναμετρήσεις μας".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην άνοδο της απόδοσής του, στα τελευταία παιχνίδια: " Τίποτα δεν έχει αλλάξει για μένα. Η υποστήριξη των φιλάθλων ήταν η ίδια το μεγάλο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα. Παίζοντας μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια έμαθα ότι είναι πιο σημαντικό να ανεβάζω την απόδοση μου στο τέλος της χρονιάς, παρά στο ξεκίνημά της. Τη φετινή σαιζόν η ομάδα διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλά στην επίθεση και γι’ αυτό πήρα την πρωτοβουλία να τους δώσω την ευκαιρία να την βοηθήσουν. Τις τελευταίες μέρες όμως όλη η προσοχή έπεσε πάνω μου κι έτσι λοιπόν ανέβασα την απόδοση μου στην επίθεση σύμφωνα με τα περυσινά μου στάνταρ. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν έχει λοιπόν σημασία τι κάνω εγώ, ή οι συμπαίκτες μου, αλλά ο Άρης να συνεχίζει να παίρνει νίκες".

" Αγαπώ τους φιλάθλους του Άρη, που βρίσκονται συνεχώς τόσο στο δικό μου πλευρό, όσο και των συμπαικτών μου στηρίζοντας μας 100%. Γι’ αυτό λοιπόν και εγώ δίνω την καρδιά μου κάθε φορά στο παρκέ, προκειμένου να κερδίζω για τους οπαδούς μας που έρχονται σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας και μας δίνουν αυτήν την έξτρα υποστήριξη που χρειαζόμαστε. Τους συγχαίρω για όλα όσα κάνουν για τον ΑΡΗ και τους δίνω απλόχερα όλη την αγάπη μου".

Τσαλδάρης: " Αυξημένος ο δείκτης δυσκολίας"
Στον τομέα της συγκέντρωσης μέχρι το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

" Mας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μια και το Αιγάλεω φέτος είναι μια ομάδα που "κυνηγάει" κάθε παιχνίδι και κάνει μια εκπληκτική πορεία μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Αυτό λοιπόν αυξάνει ακόμη περισσότερο τον δείκτη δυσκολίας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση".

"Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με την Λιέτουβος Ρίτας και να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα, με μοναδική εξαίρεση τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας, τότε θα καταφέρουμε να φύγουμε αύριο από το γήπεδο με τη νίκη

".

Κοινή ανακοίνωση ΚΑΕ, ΑΣ και ΠΑΕ για την κοπή της πίτας
Το μεσημέρι της Κυριακής, 20 Ιανουαρίου στο "Αλεξάνδρειο", θα γίνει η κοπή της πίτας που διοργανώνεται από τον ενιαίο Άρη (ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ), σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας, οι διοικήσεις των τμημάτων, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του Άρη, καθώς και τα παιδιά των Ακαδημιών όλων των τμημάτων του Συλλόγου με τους γονείς τους και τέλος όλα τα μέλη".

"Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας, αλλά και όσοι φίλοι του Άρη επιθυμούν

".

Την Δευτέρα τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Τέλος, η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας, ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ, στο Αλεξάνδρειο, θα τεθούν σε κυκολοφορία, τη Δευτέρα στις 12.

Η ΚΑΕ τόνισε στην ανακοίνωσή της: " Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν πρέπει στο γήπεδο να υπάρχει ούτε μια θέση κενή και ο λαός του Άρη με τον δικό του μοναδικό τρόπο να "σπρώξει" την ομάδα μας (πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια προστατεύοντας την έδρα μας) σε μια ακόμη νίκη, στον φετινό "μαραθώνιο" της Α1".





























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ