ΑΡΗΣ

Καστλ: "Θα παίξω με Μπενετόν"

Καστλ: "Θα παίξω με Μπενετόν"
Καστλ

"Θα παίξω με Μπενετόν", δήλωσε ο Τέρελ Καστλ, το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο

Ο Καστλ βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο και μαζί με τον Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ παρακολούθησαν το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Απόλλων Πατρών δίπλα από τον πάγκο την ίδια ώρα που η σύζυγός του και ο γιος του βρίσκονταν στην θύρα των επισήμων. Ο αρχηγός του Άρη μετά το τέλος στις δηλώσεις του έδειξε να μην κρατιέται να επιστρέψει και πολύ περισσότερο να δώσει το παρών την Πέμπτη με την Μπενετόν για την Ευρωλίγκα.
" Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να μπω για προπόνηση", τόνισε ο Καστλ που όσον αφορά την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπενετόν τόνισε: " Θα παίξω σίγουρα με την Μπένετον".

Όσο για την εμφάνιση του Άρη και τη νίκη επί του Απόλλων Πατρών είπε: " Η ομάδα κέρδισε δίκαια. Σίγουρα όχι εύκολα αλλά καθαρά μα τα παιδιά να προσπάθησαν", ενώ κατά την αποχώρησή του από το Αλεξάνδρειο και με τον γιο του στην αγκαλιά του ο Καστλ επανέλαβε: " Δεν πρόκειται να χάσω το παιχνίδι με την Μπενετόν. Θα παίξω κανονικά και θα βοηθήσω την ομάδα".

Από πλευράς των παικτών του Άρη ο Γιάννης Γιαννούλης αναφερόμενος στην εμφάνιση απέναντι στον Απόλλων Πατρών στάθηκε στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια αλλά και στις ιώσεις και τους τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης από το ξεκίνημα της χρονιάς.

" Η ομάδα είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα ταξίδια και ταλαιπωρημένη από τις αρρώστιες και τους τραυματισμούς. Φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να τρέξουμε και να βάλουμε εύκολα καλάθια. Δεν θα πρέπει όμως να αδικούμε και τον Απόλλωνα που έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι", ενώ όσον αφορά για την κούραση είπε: " Η κούραση φάνηκε στις βολές. Η αστοχία που είχαμε ήταν θέμα κούρασης".

Από την πλευρά του ο Σάββας Ηλιάδης δεν έκρυψε πως: " Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση", ενώ για την αστοχία στις βολές είπε: " Χάσαμε πάρα πολλές βολές κάτι που δεν επιτρέπεται αφού μπορεί να μας στοιχίσουν στο μέλλον", για να καταλήξει αναφερόμενος στη νίκη πως: " Ευτυχώς στα κρίσιμα ήμασταν σοβαροί και αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε".

Στην κούραση στάθηκε και ο Σπύρος Παντελιάδης με τον έμπειρο πλέι μέικερ του Άρη να τονίζει: " Φάνηκε η κούραση περισσότερο από κάθε άλλο ματς. Αυτό που κρατάμε είναι μόνο τη νίκη και θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την εμφάνιση που ευτυχώς δεν μας στοίχισε το πως παίξαμε".

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και δικαιολογημένα αφού το τέλος του Α΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος βρήκε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην 2η θέση μία μόλις νίκη πίσω από τον πρωταθλητή χειμώνα Παναθηναϊκό. Επόμενο ραντεβού του Άρη το βράδυ της Πέμπτης με την Μπενετόν Τρεβίζο στο Αλεξάνδρειο για την Ευρωλίγκα στις 20:45 και την επόμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ