ΑΡΗΣ

Καστρίτης: "Ο Άρης μπορεί να περιμένει μόνο καλύτερες μέρες"

Ο Γιάννης Καστρίτης στη διάρκεια του αγώνα Περιστέρι - Άρης
Ο Γιάννης Καστρίτης στη διάρκεια του αγώνα Περιστέρι - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, έδωσε συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την 3η θέση και τόνισε πως η ομάδα του ολοκλήρωσε μια σεζόν γεμάτη υπερβάσεις ενώ έκανε λόγο πως οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να περιμένουν μόνο καλύτερες μέρες.

Ο Άρης γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι bwin και κατέκτησε την 4η θέση αλλά ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για την 3η θέση τόνισε πως η ομάδα του ολοκλήρωσε μια σεζόν γεμάτη υπερβάσεις ενώ έκανε λόγο πως οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να περιμένουν μόνο καλύτερες μέρες.

Ο Καστρίτης υποστήριξε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

"Όλη η σεζόν έχει τον τίτλο, υπέρβαση, υπέρβαση, υπέρβαση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ακόμα και σήμερα παρά τα προβλήματα τα δώσαμε όλα. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο και στη διοίκηση και μόνο περηφάνια. Συγχαρητήρια και στο Περιστέρι για την 3η θέση.

Μόλις τελειώσαμε τη σεζόν είμαστε 10 μήνες στο γήπεδο. Ξέρουμε πως τα τελευταία 3 χρόνια γίνεται υπερπροσπάθεια και προσπαθούμε να εκπροσωπούμε το σύλλογο όσο καλύτερα γίνεται. Δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Ο Άρης μπορεί να περιμένει μόνο καλύτερες μέρες.

Μόλις τελειώσαμε τη χρονιά, όλα πρέπει να γίνουν επίσημα. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ