ΑΡΗΣ

Καστρίτης: "Σημαντικότερη νίκη ακόμα και από εκείνη με την Τουρκ Τέλεκομ"

Καστρίτης: "Σημαντικότερη νίκη ακόμα και από εκείνη με την Τουρκ Τέλεκομ"
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS

Ο Άρης πήρε τη νίκη απέναντι στην Καρδίτσα με 69-61 και συνέχισε νικηφόρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Basket League.

Ο Άρης πανηγύρισε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Καρδίτσα με 69-61, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να κάνει μεγάλο ματς με 22 πόντους και να ωθεί την ομάδα του στη νίκη.

Ο προπονητής των κίτρινων, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας πως η νίκη κόντρα στους Θεσσαλούς ήταν σημαντικότερη ακόμα και από εκείνη με την Τουρκ Τέλεκομ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για τον Άρη. Αυτό που είπα στα παιδιά, για μένα προσωπικά και νομίζω για όλους μας είναι σημαντικότερη και μεγαλύτερη ακόμα και από εκείνη που κάναμε με την Τουρκ Τέλεκομ πριν από λίγες μέρες. Για τον πολύ απλό λόγο ότι φάνηκε ότι ήμασταν κουρασμένοι, φάνηκε ότι ήμασταν άδειοι από ενέργεια. Το παιχνίδι σχεδόν καθ' όλη τη διάρκειά του δεν πήγε όπως θέλαμε. Παρόλα αυτά τα παιδιά έδειξαν σθένος και πάνω από όλα τις πνευματικές δυνάμεις, να το παίξουν το ματς φάση-φάση, να το γυρίσουμε και στο τέλος να το κερδίσουμε.

Πάρα πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου σήμερα, τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Στα δύσκολα, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μας έδωσαν τρομερή ώθηση, τους ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπήρχαν ούτε χαμόγελα, ούτε χειροκροτήματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Είπαμε ότι εμείς ακόμα κάνουμε προετοιμασία ουσιαστικά. Παρότι έχουμε ξεκινήσει και έχουμε παίξει αρκετά επίσημα παιχνίδια, κάθε παιχνίδι για μας είναι ένα μάθημα. Από κάθε παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε, είτε νικηφόρο, είτε μετά από ήττα, είτε από καλή εμφάνιση, είτε από άσχημη.

Τα αφήνουμε όλα πίσω, ξεχνάμε το σημερινό από απόψε κιόλας, γιατί μετά από 72 ώρες και με δύσκολο ταξίδι ενδιάμεσα έχουμε τον αγώνα μας απέναντι στην Σλασκ".

Για τον Μπάνκστον: "Θέλει υπομονή, δεν είναι εύκολο. Ήδη λέμε για το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε προπονήσεις. Την Δευτέρα είναι μέρα μετά από παιχνίδι, την Τρίτη είναι μέρα με ταξίδι και πριν από παιχνίδι. Αν δεν είναι έτοιμος, να προπονηθεί με την ομάδα και να μπορέσει να μπει και να βοηθήσει ουσιαστικά είναι ρίσκο και για την ομάδα και για τον ίδιο.

Είναι ένα πάρα πολύ θετικό παιδί, πάρα πολύ έξυπνος. Δουλεύει όσο του επιτρέπει το ομαδικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του κάθε μέρα και όταν θα είναι έτοιμος και το καλύτερο τάιμιγνκ τότε θα τον χρησιμοποιήσουμε. Έτσι κι αλλιώς τον έχουμε πολύ ανάγκη".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ