ΑΡΗΣ

Κάταγμα ο Αργυρόπουλος

Κάταγμα ο Αργυρόπουλος
Αργυρόπουλος

Κάταγμα στο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού υπέστη στο παιχνίδι με το Μαρούσι ο Νίκος Αργυρόπουλος

Αυτό έδειξε το αποτέλεσμα της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη ο Πατρινός πλέι μέικερ του Άρη που είναι αλήθεια ότι στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση θα μείνει για τουλάχιστον έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο 31χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού ενώ υπάρχουν φόβοι να είναι ακόμη και διπλό κάταγμα.

Πλέον η επάνοδος του Αργυρόπουλου στα γήπεδα υπολογίζεται για τα μέσα Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος όπως βέβαια και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις των «κίτρινων» για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι σε πρώτη φάση η απόφαση που έχει ληφθεί στις τάξεις της ομάδας του Άρη είναι να μην γίνει η οποιαδήποτε κίνηση μέχρι και το πέρας του δεύτερου παιχνιδιού με το Μαρούσι της Παρασκευής.

Η "καμπάνα" θα έλεγε κανείς ότι χτυπάει περισσότερο για τον Κόρεϊ Μπέλσερ που έχει εξάλλου μηνιαίο συμβόλαιο που ολοκληρώνεται με τον Κουίντον Ντέι να παίρνει περισσότερο χρόνο στην θέση του οργανωτή μαζί με τον Κίκι Κλαρκ εκτός και αν βρεθεί κάποιος ουσιαστικός κοινοτικός.

Χατζηβρέττας: " Πολλά σκαμπανεβάσματα"
Πολλά σκαμπανεβάσματα είχε ο Άρης σύμφωνα με τον Νίκο Χατζηβρέττα που εξήγησε ότι η ομάδα του στη ρεβάνς θα σκεφτόταν τη νίκη ανεξαρτήτως αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.

" Ένα σουτ δεν είναι ικανό από μόνο του να κρίνει κάτι. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Μπορούμε να το κάνουμε, απλά παίξαμε για πρώτη φορά όλοι μαζί μπροστά στον κόσμο μας και ήταν λίγο παράξενο για όλους".

"Ήμασταν λίγο μπερδεμένοι στην αρχή, αλλά βρήκαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Το Μαρούσι είναι μια καλή ομάδα και το έδειξε. Δεν χωρούν δικαιολογίες. Την Παρασκευή θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για τη νίκη".

"Είναι ένα άλλο παιχνίδι που ξεκινάει από το μηδέν. Η αυτοσυγκέντρωσή μας και το μυαλό μας θα είναι για τη νίκη ακόμη κι αν χάναμε με μεγαλύτερη διαφορά. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να σκεφτόμαστε. Να πάμε εκεί να κερδίσουμε. Αν και στην άμυνα κάναμε κάποια λάθη καταφέραμε να κερδίσουμε



".

Tέλος, ο Δήμος Ντικούδης τόνισε: " Έχει σημασία ότι κερδίσαμε για την ψυχολογία μας. Πιστεύω ότι μόνο πιο βελτιωμένοι μπορούμε να παρουσιαστούμε στη συνέχεια. Κάναμε κάποια λάθη που έπρεπε να αποφύγουμε, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε την Παρασκευή και να κερδίσουμε στην Αθήνα".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ