ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάταγμα στο χέρι ο Τσαρτσαρής

Κάταγμα στο χέρι ο Τσαρτσαρής
Τσαρτσαρής

Ρεσιτάλ ατυχίας για τον Κώστα Τσαρτσαρή που υπέστη νέο κάταγμα στο αριστερό χέρι

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε μόλις αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, μετά τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει, αλλά θα υποχρεωθεί να μείνει για περίπου έναν μήνα εκτός.
Ο Τσαρτσαρής σε μια ανύποπτη φάση στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ τραυματίστηκε. Υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του αριστερού χεριού. Τοποθετήθηκε γυψονάρθηκας προκειμένου να ακινητοποιηθεί, ο οποίος θα αφαιρεθεί μετά από ένα μήνα.

Άρα σε πρώτη φάση θα επιστρέψει λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 20 του Φλεβάρη. Από εκεί και πέρα όμως, η αποθεραπεία δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει τόσο λίγο, οπότε ίσως η επιστροφή του να τοποθετηθεί στις αρχές του Μαρτίου.

Εδώ έρχεται και το ρίσκο και η μεγάλη απόφαση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η ομάδα μόνο με τον Φώτση στην θέση "4" δεν μπορεί να πάει, μιας και ο Έλληνας φόργουορντ έχει στις πλάτες του και την καλοκαιρινή περιπέτεια με την Εθνική και πρέπει να πάρει ανάσες.

Άρα; Πάμε σε δίδυμο Μπατίστ - Πέκοβιτς κάτω από την ρακέτα και εμπιστοσύνη στον Σερμαντίνι ή... απόκτηση κάποιου ξένου (υπάρχει χώρος ακόμα και για Αμερικανό) με συμβόλαιο ίσως και για ένα μήνα και ο Σερμαντίνι να μείνει εκτός Α1...

Την δεδομένη χρονική στίγμη πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει μόνο το πρόβλημα με τον Τσαρτσαρή. Ο Ντριου Νίκολας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο, καθώς τις τελευταίες δύο μέρες αισθανόταν ενοχλήσεις και έμεινε εκτός προπόνησης.

Απόντες ήταν από την προπόνηση και οι Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Πέκοβιτς. Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο δεύτερος για να ξεκουράσει το πόδι του, καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη φτέρνα.

Την Τρίτη η ομάδα θα υποβληθεί σε προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις ρουτίνας και την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Ηρακλή με μεγάλη πιθανότητα να είναι στην δωδεκάδα ακόμα και ο νεαρός... Καραμολέγκος για να συμπληρωθεί η δωδεκάδα!

Στους κορυφαίους Φράγκι και Μάικ

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο Ζόρντι Μπερτομέου από την Παρασκευή θα "τρέχει" ψηφοφορία ανάμεσα σε 50 παίκτες για να επιλεχθεί από δημοσιογράφους αλλά και τους οπαδούς η κορυφαία δεκάδα της δεκαετίας. Σήμερα ανακοινώθηκε η πρώτη δεκάδα που έχει δύο νυν πράσινους και δύο... πρώην.

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Μάικ Μπατίστ φιγουράρουν στην πρώτη υποψήφια δεκάδα (παρουσιάστηκε αλφαβητικά), ενώ ανάμεσα τους είναι και οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Σάνι Μπετσίροβιτς.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την πρώτη δεκάδα είναι οι: Ντέιβιντ Άντερσεν, Τζιανλούκα Μπαζίλε, Ματέο Μπαστόν, Τανόκα Μπερντ, Έλμερ Μπένετ και Τζόσεφ Μπλερ




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ