ΠΑΟΚ

Κατάπτωση εγγυητικής

Κατάπτωση εγγυητικής
Πανελούδης

Υπήρξε κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ από την ΕΕΑ μετά από αίτημα που έχει καταθέσει ο Τρε Σίμονς

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για διακανονισμό με τον εκπρόσωπο του Σίμονς έπεσε στο κενό μια και ο Αμερικανός ατζέντης του ήταν κάθετος για την παραλαβή όλου του ποσού.
Σαν να μην έφθανε η σημερινή κατάπτωση είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και μία ακόμη τη φορά αυτή για 130.000 δολάρια που οφείλονται στον Αλεξάντερ Μπασμίνοφ με τον δικηγόρο του να είναι ανένδοτος στην πρόταση διακανονισμού και ήδη έχει προχωρήσει και σε καταγγελία στην FIBA με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύει τόσο με αδυναμία απόκτησης ξένων παικτών όσο και για αποβολή του από το Eurocup της νέας περιόδου.

Στα αγωνιστικά ο Ταμπ Μπάλντγουιν συνεχίζει να βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία κάτι για το οποίο υπάρχει πλέον δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΚΑΕ αφού το γεγονός αυτό δυσκολεύει την συνεννόηση με τον Αμερικανό τεχνικό για τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας χρονιάς.

Όσο για τους παίκτες που απασχολούν τον ΠΑΟΚ; Τη στιγμή αυτή κι ενώ μέχρι ακόμα δεν έχει γίνει ούτε μία μεταγραφή εκείνος που συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρα ο Αλέξης Κυρίτσης κι από την ελληνική αγορά επίσης οι Αντώνης Ασημακόπουλος και Γιώργος Τσιάκος.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά την κοινοτική αγορά ο ΠΑΟΚ φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σέρβου Αλεξάντερ Σμίλιανιτς (31χρ., 1.96μ.) ενώ προτάθηκε και ο Λιθουανός Τάντας Κλιμαβίτσιους (25χρ., 2.04μ.) για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΛ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ