ΑΡΗΣ

Κατέληξε σε Λαφαγιέτ

Κατέληξε σε Λαφαγιέτ
Λαφαγέτ

Στην περίπτωση του Όλιβερ Λαφαγιέτ κατέληξε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στο να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πιέρ Πιρς για τους επόμενους δύο μήνες.

Ο 26χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ με ύψος 1.88μ. στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας έλυσε το συμβόλαιό του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου με την θέση του να παίρνει ο Κέρτις Τζερέλς.

Η περίπτωση του Λαφαγιέτ δεν πέρασε στα ψιλά για τον Σαρόν Ντρούκερ ειδικότερα από την στιγμή που δεν μπόρεσε να έχει στην διάθεσή του τον Τζερέλς τον οποίο ήθελε από το καλοκαίρι από την κοινή τους παρουσία στο καμπ του Λας Βέγκας.

Το ενδεχόμενο της απόκτησης του πρώην Αμερικανού της Παρτιζάν και μάλιστα για διάστημα δύο μηνών επιβεβαιώνεται και από την ΚΑΕ Άρης με το μόνο που απομένει να είναι η σχετική ανακοίνωση.

Δεδομένου ότι ο Λαφαγιέτ θα υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης γίνεται ξεκάθαρο πως δεν τίθεται θέμα λύσης του συμβολαίου του Πιρς.

Όπως και να έχει αυτό που απομένει να φανεί είναι το πότε ο απόφοιτος του Χιούστον και πέρσι παίκτης των Μπόστον Σέλτικς στο ΝΒΑ θα αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη.

Την ίδια ώρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζουνε την αναζήτηση του παίκτη ρακέτας που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Μπράιαντ Ντάνστον που και την Τρίτη στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Τσεντεβίτα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ