ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καθαρή" η μαγνητική του Διαμαντίδη

"Καθαρή" η μαγνητική του Διαμαντίδη
STOLISVAGGELIS

Οι φόβοι για την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη δεν επιβεβαιώθηκαν, φέρνοντας ανακούφιση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. "Καθαρή" η μαγνητική του αρχηγού των "πρασίνων", θα αγωνιστεί κανονικά στον πρώτο τελικό (19/5, 19:30).

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που αποχώρησε με πρόβλημα στους προσαγωγούς από τον πέμπτο ημιτελικό με τον Άρη, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά οι φόβοι δεν έγιναν... πραγματικότητα, αφού η μαγνητική του ήταν "καθαρή".

Με το που τελείωσε η αναμέτρηση με τον Άρη, ο 36χρονος γκαρντ πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις αφού υπήρξαν φόβοι για θλάση στον προσαγωγό, κάτι που εφόσον επιβεβαιωνόταν θα τον έθετε άμεσα εκτός μάχης για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (19/5, 19:30). Τα αποτελέσματα έφεραν... ευχάριστα μηνύματα για το "τριφύλλι", αφού τη γλίτωσε με τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό, που δεν θα τον κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις για πολύ καιρό.

Θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες για να μειώσει τον βαθμό αποχής του από τη δράση, με την παρουσία του στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό να είναι δεδομένη! Κι αυτό είναι ένα νέο που φέρνει ηρεμία στο "τριφύλλι" εν όψει της έναρξης των αγώνων που θα κρίνουν τον τίτλο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ