ΑΡΗΣ

Καθυστερεί ο Πανελλήνιος για Χαραλαμπίδη

Καθυστερεί ο Πανελλήνιος για Χαραλαμπίδη
Χαραλαμπίδης INTIME SPORTS

Στάση αναμονής τηρεί η διοίκηση αναφορικά με το θέμα του Χαραλαμπίδη, αφού ο Έλληνας άσος δεν έχει αποδεσμευθεί από τον Πανελλήνιο.

Μέχρι στιγμής στον Άρη δεν γνωρίζουν την απόφαση της διοίκηση της ΚΑΕ Πανελλήνιος για το αν θα λύσει το συμβόλαιο του Κώστα Χαραλαμπίδη ώστε να ακολουθήσει η ανακοίνωσή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό σημαίνει ότι στο Αλεξάνδρειο θέλοντας και μη συνεχίζουν να τηρούν στάση αναμονής για να δουν αν θα μπορούν τελικά να υπολογίζουν στον έμπειρο γκαρντ ή αναγκαστικά θα πρέπει να κινηθούν σε άλλη λύση.

Πολύ απλά γιατί την στιγμή αυτή η παρουσία του Χαραλαμπίδη στο ρόστερ της ομάδας αποτελεί βαρόμετρο όσον αφορά τις περαιτέρω κινήσεις τόσο του τρίτου Αμερικανού όσο και των δύο κοινοτικών.

Σχετικά με την απόκτηση του τρίτου Αμερικανού ο Σαρόν Ντρούκερ δείχνει να έχει αποκτήσει το δικό του δίλημμα βλέποντας πως ο Πιέρ Πιρς δεν είναι ένας καθαρόαιμος πλέι μέικερ.

Το δίλημμα του Ισραηλινού τεχνικού του Άρη έχει να κάνει με το αν θα πρέπει να εισηγηθεί ή όχι την απόκτηση ενός Αμερικανού πλέι μέικερ ώστε οι δύο κοινοτικοί να είναι για τις θέσεις του σμολ φόργουορντ και του σέντερ.

Σε μία θέση του σέντερ πάντως όπου ο Άρης θα μπορούσε να την είχε καλύψει σε περίπτωση που ο Ντρούκερ είχε ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ