ΑΡΗΣ

Καθυστερεί ο Τέρι

Καθυστερεί ο Τέρι
τερι

Χωρίς τον Ρέισον Τέρι θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη

Ο λόγος για τον οποίο ο Τέρι δεν ξεκίνησε σήμερα το υπέρ ατλαντικό του ταξίδι με προορισμό την Θεσσαλονίκη όπου αναμενόταν αύριο το μεσημέρι είχε να κάνει με το ότι αν δεν πήρε τελικά χθες την βίζα του από το προξενείο της Ουάσινγκτον.
Το προξενείο της Ουάσινγκτον δεν δουλεύει αύριο λόγω αργίας κι έτσι αν ο Τέρι καταφέρει να πάρει τη βίζα του νωρίς το πρωί της Τρίτης τότε θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη.

Όσο για τους υπόλοιπους; Ο Γκόρντον Χέρμπερτ δεν θα έχει στην διάθεσή του εκτός του Τέρι στην αυριανή πρώτη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας, αλλά και την πρωινή αναχώρηση από το Αλεξάνδρειο, τους Τερέλ Καστλ και Δημήτρη Καραδολάμη.

Ο πρώτος αναμένεται την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη ενώ και ο δεύτερος την ίδια μέρα για το λόγο ότι τότε θα έχει εξασφαλίσει την άδεια από την μονάδα του όντας στρατευμένος.

Στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας η αποστολή του Άρη θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά κάτω από τις οδηγίες του Γκόρντον Χέρμπερτ.

Αύριο εξάλλου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει και η νταλίκα με τα είδη πρώτης ανάγκης που στέλνει η ΚΑΕ Άρης με πρωτοβουλία των παικτών της – νερά, ζυμαρικά και σχολικά είδη – με προορισμό το χωριό "Χελιδόνι" στο νομό Ηλείας που κάηκε ολοσχερώς στην διάρκεια των τελευταίων πυρκαγιών.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ