ΑΡΗΣ

Κατσικάρης: "Μας περιμένει ντέρμπι"

Κατσικάρης: "Μας περιμένει ντέρμπι"
Κατσικάρης+παίκτες

Με μία προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:00) με τον Πανελλήνιο

Ο Φώτης Κατσικάρης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Νίκο Μπάρλο και Μιχάλη Κακιούζη, ενώ έσπευσε να προειδοποιήσει ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι δυνατή και συγκεντρωμένη γιατί ο αντίπαλος τιμωρεί κάθε λάθος.
" Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Ο Πανελλήνιος αποτελεί μία ομάδα που κερδίζει διαρκώς περισσότερο σεβασμό και φέτος έχει ανέβει επίπεδο, χάρη στην πολύ καλή δουλειά που κάνει το προπονητικό του επιτελείο", είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Πρόκειται για μία ομάδα που έχει καλή χημεία, διαθέτει βάθος, αλλά και επιθετική ισορροπία, αφού είναι αποτελεσματική τόσο κοντά στο καλάθι όσο και στην περιφέρεια. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και συγκεντρωμένοι, γιατί μας περιμένει ένας αντίπαλος που τιμωρεί κάθε λάθος".

Από την πλευρά του Άντριου Μπετς προσέθεσε: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πρέπει να κερδίσουμε, με την συμπαράσταση του κόσμου, για να πλησιάσουμε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Πανελλήνιος έχει καλό προπονητή και ξεχωρίζει περισσότερο για την ταυτότητα που έχει ως ομάδα".

"Έχει πάρει νίκες με διαφορές 20 ή 30 πόντων κι αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο αντίπαλο. Εμάς μας ταλαιπωρούν ακόμα σημαντικές απουσίες, αυτές του Μπάρλου και του Κακιούζη, αλλά στην ομάδα προστέθηκαν δύο νέα παιδιά, οι Λάμποβιτς και Πάουνιτς, που παρά τη νεαρή ηλικία τους έχουν αρκετή εμπειρία

".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ