EUROCUP

Κατσικάρης: "Στον σωστό δρόμο"

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κατσικάρης MOTIONTEAM

Χωρίς Μπάρλο αλλά με υψηλή αυτοπεποίθηση ο Άρης υποδέχεται την Τρίτη (21:00) την Χάποελ Ιερουσαλήμ

" Οι παίκτες της Χάποελ Ιερουσαλήμ σουτάρουν από μακριά άρα θα υπάρχουν και μακρινά ριμπάουντ οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να παίξουμε με τον Μπετς μέσα στο καλάθι για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα, όπως και ο ίδιος να κάνει μία προσπάθεια μεγαλύτερη στην άμυνα όπου απαιτείται προσπάθεια απ' όλους".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Νίκου Μπάρλου: " Ο ρόλος του είναι γνωστός και όπως παρουσιάζεται η Χάποελ, πρόκειται για έναν παίκτη που θα μας λείψει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και το πιο σημαντικό είναι ότι και οι αθλητές μας έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι θα πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα από μέταλλο παίζοντας καλή άμυνα".

"Γι' αυτό και έχω αναφερθεί κατά καιρούς σε παίκτες που δεν έχουν σκοράρει, όπως οι Μάιλς και Ντίξον αλλά και ο Χατζηβρέττας που έκαναν πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Το αναγνωρίζουν και έχουμε και ταλέντο ώστε να σκοράρει κάθε φορά διαφορετικός παίκτης".

Σε ερώτηση σχετικά με το ότι η ομάδα του δείχνει να είναι πιο δυνατή στην περιφέρεια, απάντησε: " Είμαστε μια ομάδα που φαίνεται ότι είναι πιο επικίνδυνη περιφερειακά αλλά προσπαθούμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζω και ο Ντικούδης να βρει ρυθμό όπως και ο Κακιούζης να φορμαριστεί και να μας δώσει λύσεις".

Για την δήλωση του τεχνικού της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γκάιντ Γκούντες, είπε: " Μπορεί να μας έχρισε φαβορί για το Eurocup αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για προβλέψεις. Ο Γκούντες έχει παίξει στα καλά χρόνια εδώ και μιλάει από προσωπική εμπειρία ως παίκτης".

"Έχει αλλάξει το σύστημα και είναι πολύ πιο δύσκολο. Εμείς θα δούμε τη διοργάνωση παιχνίδι με παιχνίδι κι ελπίζω να προκριθούμε στη Β' φάση. Είναι πολύ νωρίς και θα πρέπει να κοιτάμε την συνέχεια. Θα δούμε το αυριανό παιχνίδι και βλέπουμε".

Για το ότι έχουν ξεκινήσει τα διπλά παιχνίδια για την ομάδα του σχολίασε: "Έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις και είναι καλό το χρονικό σημείο που ξεκινάμε τα διπλά παιχνίδια και τα χρειαζόμαστε για να φορμαριστούμε. Προπονήσεις έχουμε αρκετές και η προετοιμασία είναι αρκετά καλή".

Ντίξον: " Εξακολουθώ να προσαρμόζομαι"

Από πλευράς αθλητών μίλησε ο Χουάν Ντίξον: " Είδαμε τη Χάποελ στο βίντεο πριν από την προπόνησή μας. Έχει καλούς σουτέρ και αρκετούς Αμερικανούς γεγονός που την κάνει δύσκολη ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε αρκετά για να φθάσουμε στη νίκη".

Σχετικά με το κλειδί της νίκης είπε πως θα είναι: " Να ελέγξουμε το παιχνίδι και να τους υποχρεώσουμε να παίξουν στο μισό γήπεδο και αφού το πετύχουμε να τους τιμωρήσουμε από την πλευρά μας".

Τέλος, για την προσαρμογή του δήλωσε: " Εξακολουθώ να προσαρμόζομαι καλά. Θέλω σε κάθε αγώνα να μπαίνω στο γήπεδο κι έχοντας συνέπεια να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει".

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια

" Συνεχίζεται από την ΚΑΕ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το Γιούροκαπ 2009-2010. Τα εισιτήρια κοστίζουν 40 ευρώ για όλες τις Θύρες του Αλεξανδρείου Μελάθρου και ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει ο Άρης για το Γιούροκαπ 2009-2010".

"Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας Platinum, Gold ή στο "πέταλο" του σταδίου(Θύρες 5-6) δεν χρειάζεται να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για το Γιούροκαπ, αφού η κάρτα τους συμπεριλαμβάνει το δικαίωμα εισόδου και στους ευρωπαϊκούς αγώνες".

"Τα εισιτήρια για το Γιούροκαπ διατίθενται από τα γραφεία της KAE καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 18:00)".

Η ιστορία με τις ομάδες από το Ισραήλ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ φιλοξενήθηκε και ανασκόπηση για τα ματς του Άρη με ισραηλινές ομάδες: " Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα είναι η 7η εκπρόσωπος του Ισραήλ, αλλά και η 109η αντίπαλος συνολικά, την οποία συναντά ο Άρης στην ιστορία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

"Συνολικά, οι "κίτρινοι" έχουν δώσει 33 αγώνες κόντρα σε ισραηλινές ομάδες, έχοντας μέχρι σήμερα απολογισμό 14 νίκες και 19 ήττες. Οι περισσότερες από τις αναμετρήσεις αυτές (17 στον αριθμό) ήταν εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο χαμένος ημιτελικός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών της περιόδου 1988-89, στο Φάιναλ Φορ του Μονάχου".

"Ο σημερινός προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γκάι Γκούντες, είχε αντιμετωπίσει τον Άρη τόσο την σεζόν 1990-91 ως παίκτης της Μακάμπι, όσο και την σεζόν 2007-08, ως βοηθός προπονητή στον κορυφαίο σύλλογο του Ισραήλ".

"Η Χάποελ Ιερουσαλήμ, από την πλευρά της, μετρά 7 νίκες σε 18 αναμετρήσεις με ελληνικές ομάδες. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, αφού την περίοδο 1996-97 είχε διασταυρωθεί με τον Ηρακλή για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (πρώην Κυπέλλου Κυπελλούχων και μετέπειτα Σαπόρτα)".

Δωροεπιταγή 100€ από το "Aris Legend Store"
Τέλος, η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους για την προσφορά της μπουτίκ: " Μια νέα μεγάλη προσφορά περιμένει τους φίλους του Άρη, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν μέσα στο Δεκέμβριο τις αγορές τους από το "Aris Legend Store".

Με αγορές αξίας άνω των 30 € από την επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2009, οι φίλαθλοι θα μπαίνουν στην κλήρωση που θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου 2010, με έπαθλο μια δωροεπιταγή ύψους 100 € για επιπλέον αγορές από το "Aris Legend Store".

"Η προσφορά αυτή δίνει στους φίλους του Άρη έναν επιπλέον λόγο για να επισκεφθούν την επίσημη μπουτίκ της ομάδας, η οποία βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, δίπλα στο κυλικείο του σταδίου".






































TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ