ΑΡΗΣ

Κατσικάρης το απόλυτο κουμάντο

Ο Κατσικάρης είναι το... απόλυτο αφεντικό του Άρη και θα πάρει την ευθύνη, αλλά και τις αποφάσεις

Στην διάρκεια του σημερινού πρωινού οι καλαθοσφαιριστές του Άρη ήταν προγραμματισμένο να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές, αιματολογικές και εργομετρικές, εξετάσεις ενώ για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας στα πλαίσια της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή θα είναι και η πρώτη για τον νέο Αμερικανό γκαρντ Χουάν Ντίξον που από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και θα έχει την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία με το νέο του περιβάλλον.
Μέχρι στιγμής πάντως η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση για το ποιος από τους Κουίντον Ντέι ή Τζέρεμι Ρίτσαρτσον θα αποτελέσει παρελθόν ώστε ο απόφοιτος του Μέριλαντ να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής. Μία απόφαση η οποία θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει γνωστό στην διάρκεια των επόμενων 24ώρων.

Κι αν το χθεσινό ραντεβού νωρίς το πρωί από πλευράς του Κατσικάρη ήταν το πρώτο μήνυμα προς τους παίκτες του όπως είχε αφήσει να εννοηθεί αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της βαριάς ήττας από το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει συνέχεια. Ο Έλληνας τεχνικός είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν έχοντας το απόλυτο κουμάντο όπως τονίστηκε το μεσημέρι και στην διάρκεια της εκπομπής του συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας του SUPER 3.

Μία συνέχεια που θα ισοδυναμεί με πολύ σκληρή δουλειά και συνέχεια αυτής που είχε σταματήσει το απόγευμα της Παρασκευής στην τελευταία προπόνηση για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena αλλά και σε ακόμη πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Εξάλλου βλέποντας κανείς τον Κατσικάρη αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στην διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου μπορούσε να καταλάβει από το ύφος του τις διαθέσεις ενώ και τα λόγια του χαρακτήριζαν απόλυτη ειλικρίνεια.

Κάτι ανάλογο που έγινε και λίγες ώρες αργότερα το πρωί στο Αλεξάνδρειο στο τετ α τετ που είχε με τους παίκτες του στην προβολή του βίντεο. Ένα ύφος και μήνυμα που καλούνται να το εισπράξουν άμεσα εδώ και τώρα δεδομένου του βάρους της φανέλας που φοράνε και αυτοί που το ξέρουν καλύτερα από κάποιους άλλους θα κληθούν να τους το μεταφέρουν.

Τέλος κι όσον αφορά τα αγωνιστικά; Οι σίγουροι απόντες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο ο Κατσικάρης δεν θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τους τραυματίες Αργυρόπουλο και Ντικούδη με τον πρώτο ενδεχομένως να προλάβει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος εκτός έδρας στο κλειστό των Ηλυσίων με τον Ηλυσιακό.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ