ΠΑΟΚ

Καυκής: "Στα χέρια μας"

Καυκής: "Στα χέρια μας"
Καυκής

Στους ρυθμούς του παιχνιδιού του Σαββάτου με τον Κολοσσό στο PAOK Sports Arena κινούνται στην ομάδα

Ο Σούλης Μαρκόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση τη φορά αυτή, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του αφού ακόμα και ο Παναγιώτης Καυκής δείχνει να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμά του.
Ο πλέι μέικερ του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τη Μεγάλη Τρίτη: " Πονάω ακόμη αλλά δεν ήθελα να χάσω κι αυτό το παιχνίδι (σ.σ. του Σαββάτου με την ΑΕΚ). Ευτυχώς δεν υπάρχει θέμα υποτροπής, απλά θέλει λίγο ακόμη χρόνο το πόδι μου για να επανέλθει πλήρως. Η νίκη όμως με κάνει να ξεχνάω πόνους κι ενοχλήσεις".

Όσο για την συνέχεια της χρονιάς και το κυνήγι της πέμπτης θέσης δήλωσε: " Βγαίνει τώρα η σκληρή δουλειά μας όλης της σαιζόν. Έχουμε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά τις συνεχόμενες νίκες μας και ειδικά μακριά από την Θεσσαλονίκη. Αυτό το σερί θα μας βοηθήσει και για τα πλέι οφ όπου θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό".

"Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Συνεχίζουμε και θέλουμε να κερδίσουμε και τον Κολοσσό το Σάββατο, ακόμη και με διαφορά μεγαλύτερη από εκείνη που είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο για να τερματίσουμε στην 5η θέση. Και μετά να κερδίσουμε και την Ολύμπια στην Λάρισα. Έχουμε την ευκαιρία στα χέρια μας και δεν θα την αφήσουμε να χαθεί. Θα προχωρήσουμε με τα παιχνίδια ένα προς ένα και μετά θα κάνουμε το ίδιο και στα πλέι οφ

".

Στο σερί των πέντε συνεχόμενων νικών αναφέρθηκε και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης: " Είναι αυτό που μας έλειπε στον Α' γύρο και ήρθε σε πολύ καλό σημείο. Έχουμε τώρα δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό εντός έδρας, θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για να πάρουμε την 5η θέση αλλά και για τα πλέι οφ".

Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου; Τόσο η διοίκηση της ΚΑΕ όσο και όλοι στις τάξεις της ομάδας του ΠΑΟΚ ποντάρουν στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι επιλέχθηκε γενική είσοδος 10 ευρώ.

Μαρκόπουλος: "Παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε στον sport103 FM και στην εκπομπή «Planet PAOK» για τον ίδιο, τον ερχομό του Ντελινινκάιτις αλλά και ακόμα και για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 και την διαδικασία των πλέι οφ όπως και την στήριξη του κόσμου σε αυτήν.

Για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ δήλωσε: " Υπάρχουν πολλές και ισχυρές ομάδες αλλά και η παρουσία του τρίτου ξένου ενίσχυσε τα ρόστερ των ομάδων με αποτέλεσμα να υπάρχουν αποτελέσματα που δεν ήταν δυνατά.

Ότι εμείς παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε είναι ευχής έργον με τους παίκτες να έχουνε βρεθεί μεταξύ τους και να είναι το πιο θετικό από όλα".

Για την επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι να πει το ναι στην πρόταση του ΠΑΟΚ είπε: " Το έργο μας επιτελείται από όλους όσους τρέχουνε για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος αλλά όταν έχεις θέληση για έναν στόχο μπορείς να τον πετύχεις.

Υπάρχει φως στο τούνελ και αισιοδοξώ πως η εικόνα της ομάδας θα είναι ακόμα καλύτερη. Αν δεν το πίστευα ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα ερχόμουνα. Πίστεψα σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν έχει αλλοιωθεί το αρχικό μου πιστεύω και στο τέλος όλοι μας θα είμαστε χαρούμενοι".

Για τον ερχομό του Ντελινινκάιτις τόνισε: " Οι παίκτες έχουν καταλάβει τον ρόλο τους και τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας και να προσαρμόζονται καλύτερα.

Η προσαρμογή του Ντελινινκάιτις δείχνει ότι είναι καλής πάστας παίκτη όπως και ότι είναι διεθνής με την Εθνική Λιθουανίας αλλά και σε άλλες καλές ομάδες και αισιοδοξούμε ότι θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον".

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου στο PAOK Sports Arena αλλά και τα πλέι οφ που πλησιάζουνε υπογράμμισε: " Θα είναι ένα παιχνίδι που θα καθορίσει την θέση που θα καταλάβουμε στην κανονική περίοδο και έχουμε τις δυνατότητες για να το κερδίσουμε.

Στα πλέι οφ θα παίξει ρόλο σε ποια μέρα θα βρεθούνε οι ομάδες με τους Μαρούσι και Πανελλήνιο να είναι καλές ομάδες ενώ αν έχουνε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους θα είναι ευχάριστο να μην βρίσκονται σε καλή ημέρα στο μεταξύ μας παιχνίδι".

Κι όσο για την συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ στην φετινή πορεία επισήμανε: " Πάντα ο κόσμος μας ήταν ένθερμος σε όλη την περίοδο με την ομάδα μας να παίρνει δύναμη από τον κόσμο μας. Όλα τα παιδιά προσπαθούνε πάρα πολύ και κάποιες φορές υπερβάλλουνε και εαυτό και στο τέλος θεωρώ πως θα είμαστε χαρούμενοι όλοι μας".




























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ