ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καζλάουσκας: "Είμαστε αγχωμένοι!"

CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Γιόνας Καζλάουσκας εξέφρασε την ανησυχία του για το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τον Ομπράντοβιτς και τους παίκτες των "πράσινων"

Η αλήθεια είναι ότι Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα "μονομαχήσουν" για την κατάκτηση της πρωτιάς στον Β' Όμιλο της Ευρωλίγκας και ο Γιόνας Καζλάουσκας το γνωρίζει καλά αυτό.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του εν όψει του αυριανού (10/11, 10μ.μ.) αγώνα ο Γιόνας Καζλάουσκας ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο νούμερο ένα αντίπαλο για την ομάδα του.

"Την περασμένη δεκαετία, ο Παναθηναϊκός ήταν πιθανότατα ο κύριος αντίπαλος για την ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα. Η δύναμη τους είναι η σταθερότητα, η ομάδα κατάφερε να έχει σταθερό μπάτζετ το οποίο επιτρέπει να κρατούν στο ρόστερ τους τον μεγάλο κόουτς, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καλούς παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν στο παρκέ για να πετύχουν, πάνω κάτω ακόμα και το ίδιο αγωνιστικό σύστημα.

Είμαστε αγχωμένοι για αυτό το ματς, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ο νούμερο ένα αντίπαλός μας, και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το πραγματικό μας επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε", υπογράμμισε ο Λιθουανός προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Αντρέι Κιριλένκο δεν παρέλειψε να πλέξει με τη σειρά του το εγκώμιο του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους πυλώνες του ευρωπαϊκού συλλογικού μπάσκετ στα τελευταία 20 χρόνια, ένα από τα φαβορί για τον τίτλο της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής της ομάδας, κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γνωρίζει πολύ καλά πώς να κερδίζει τους αγώνες. Επομένως, περιμένω να γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα που λαμβάνει βοήθεια από τους απίστευτους Έλληνες φιλάθλους. Πιστεύω πως η βασική πρόκληση για μας, είναι να αγωνιστούμε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ