ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καζλάουσκας: "Έρχονται οι πρωταθλητές Ευρώπης!"

CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Γιόνας Καζλάουσκας μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο επίσης αναγνώρισε ότι υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσα σε τεχνικό τιμ και παίκτες

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιόνας Καζλάουσκας για τον Παναθηναϊκό τον οποίο και φιλοξενεί την Τετάρτη στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Λιθουανός προπονητής τόνισε επίσης ότι οι "πράσινοι" νίκησαν και τον κύριο αντίπαλο τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, Ολυμπιακό και συνέστησε μεγάλη προσοχή στην ομάδα του.

"Οι πρωταθλητές της Ευρωλίγκας, μας επισκέπτονται. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και παίζει καλό μπάσκετ τελευταία. Έχουν ηττηθεί μόνο δύο φορές στον όμιλο έπειτα από σκληρές μάχες που έδωσαν με εμάς στην Αθήνα αλλά και με τη Μπάμπεργκ στη Γερμανία", τόνισε ο Καζλάουσκας και πρόσθεσε:

"Είναι επίσης επιτυχημένοι στο πρωτάθλημα καθώς νίκησαν πρόσφατα τον κυριότερο αντίπαλό τους, τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει τον βασικό κορμό των παικτών του και τον προπονητή του. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο πολύ καλά, κάτι που που λείπει από εμάς.

Εκτός αυτού, οι πολλοί τραυματισμοί δεν μας αφήνουν να βρούμε ρυθμό. Βρήκαμε τον τρόπο για να παίζουμε χωρίς τον Αντρέι Κιριλένκο, αλλά χάσαμε τον Αντρέι Βοροντσέβιτς. Οι Κιριλένκο και Λαβρίνοβιτς δεν είναι ακόμα στην καλύτερη τους κατάσταση. Παλεύουμε για την πρώτη θέση, οπότε το ματς είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι παίκτες μου θα είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένοι".

Από την πλευρά του, ο Ραμούνας Σισκάουσκας ερωτήθηκε αν είναι ιδιαίτερο για εκείνον το ματς μιας που θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του, ωστόσο εκείνος απάντησε αρνητικά: "Δεν μπορώ να πω πως το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μένα. Είναι ιδιαίτερο για την ομάδα γιατί μας δίνει την ευκαιρία να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο.

Θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη συνέπεια στο παιχνίδι μας, γιατί στην Αθήνα είχαμε και καλές και κακές στιγμές. Βέβαια, είναι δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο όταν παίζεις με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον αριθμό των λαθών μας, να είμαστε πιο επιθετικοί μέσα στη ρακέτα και να δείξουμε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες ώστε να τις εκμεταλλευτούμε".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ