ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καζλάουσκας: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Καζλάουσκας: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να διέλυσε με σκορ 92-60 την Ενισέι ωστόσο ο Γιόνας Καζλάουσκας στάθηκε στα λάθη που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του εν όψει Ζαλγκίρις

Άλλωστε, αν όντως ισχύει ότι η αρχή είναι το ήμιση του παντός, ο Γιόνας Καζλάουσκας θέλει σίγουρα τη νίκη στο ξεκίνημα της φετινής Ευρωλίγκας, προκειμένου η ομάδα του να σβήσει την κακή περσινή σεζόν.

Γι' αυτό το λόγο, ο Λιθουανός προπονητής δεν στάθηκε ιδιαίτερα στην ευρεία νίκη με σκορ 92-60 επί της Ενισέι αλλά στα λάθη που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του πριν τον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας κόντρα στη Ζαλγκίρις.

"Χρειαζόμαστε παιχνίδια όπως αυτό με την Ενισέι. Αυτό που συνέβη είναι ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είχαμε ένα ρόστερ με το οποίο παίξαμε αρκετά παιχνίδια και ο Κιριλένκο προστέθηκε μετά από αυτά, οπότε πλέον βρισκόμαστε σε διαφορετική κατάσταση", σχολίασε ο Καζλάουσκας και συμπλήρωσε:

"Είναι ένας παίκτης υψηλότατου αγωνιστικού επιπέδου και θέλουμε χρόνο για να τον βάλουμε στο σύστημα της ομάδα. Επιπλέον, μόλις επέστρεψε ο Κριάπα. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι αλλαγές είναι πολύ σημαντικές. Ο Κιριλένκο διαφέρει από τον Σισκάουσκας και τον Μεχία, ενώ ο Κριάπα είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί τον Λαβρίνοβιτς ή τον Βοροντσέβιτς.

Είναι πολύ σημαντικό ο ένας να καταλαβαίνει τον άλλο, από μισή κουβέντα. Είχαμε αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι μας με την Ενισέϊ αλλά εξίσου και μερικές άσχημες από τις οποίες θα πρέπει να απαλλαχθούμε πριν τον αγώνα κόντρα στη Ζαλγκίρις".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ