ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καζλάουσκας: "Να ρεφάρουμε κόντρα στη Μαριουπόλ"

CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ζήτησε από τους παίκτες του νίκη επί της Μαριουπόλ για να ρεφάρουν την βαριά ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τη Νίμπουργκ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 79-60 από την Νίμπουργκ και ο Γιόνας Καζλάουσκας ευελπιστεί οι παίκτες του να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα.

"Η ομάδα από τη Μαριούπολη διαφέρει από εκείνη την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στη Μόσχα", τόνισε ο Λιθουανός προπονητής και συνέχισε:

"Άλλαξε δύο προπονητές, πολλούς παίκτες και δείχνει να παίζει διαφορετικό ματς. Αυτό το ματς είναι σημαντικό για την ουκρανική ομάδα. Εμείς πρέπει να ρεφάρουμε την ήττα από την Νίμπουργκ στην Τσεχία και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στην Ούνικς Καζάν".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ