EUROLEAGUE

Καζλάουσκας: "Πολύ ισχυρό ρόστερ"

Καζλάουσκας: "Πολύ ισχυρό ρόστερ"
ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ

Πολύ ισχυρό χαρακτήρισε το "ερυθρόλευκο" ρόστερ ο Καζλάουσκας. Καρνισόβας: "Ελπίζω να βοηθήσει ο Βον"

" Η ελληνική ομάδα ήταν πιο δυνατή. Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ. Η διαφορά βρισκόταν στον πάγκο, όπου ο Ολυμπιακός είχε πολλές λύσεις και μπορούσε εύκολα να κάνει αλλαγές, σε αντίθεση με τον Κουρτινάιτις που είχε μεγάλες δυσκολίες στον συγκεκριμένο τομέα", δήλωσε σε εφημερίδα της πατρίδας του.

" Η Λιέτουβος έκανε πολλά λάθη και από την στιγμή που μεγάλωσε η διαφορά, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Το μόνο ερωτηματικό που υπήρχε ήταν πόσο θα ήταν το τελικό σκορ".

Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο πρώην άσος των "ερυθρόλευκων" και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ των Ρόκετς, Αρτούρας Καρνισόβας. Ο Λιθουανός παρακολούθησε το παιχνίδι για λογαριασμό της ομάδας του Χιούστον και μίλησε για τον Ουέιφερ: " Ο Βον είχε μία τρομερή σεζόν με εμάς πέρυσι. Ήταν μεγάλο μέρος της ομάδας μας και είχε σημαντική συμβολή στην προκρισή μας στον δεύτερο γύρο των play-offs. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό".

Όσον αφορά στην προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με την Καβάλα, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη προπονείται χωρίς τον Ουέιφερ που βρίσκεται στις ΗΠΑ για την κηδεία του παππού του. Απόντες είναι επίσης οι Μπουρούσης και Μαυροκεφαλίδης. Ο πρώτος θα ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ